Dom Dragana i Maje Bjelogrlić je sve samo ne skroman: Luksuz kakav se ne viđa ni u snovima

Dom Dragana i Maje Bjelogrlić je sve samo ne skroman: Luksuz kakav se ne viđa ni u snovima

Autor: | 17/09/2023

1

Dom Dragana i Maje Bjelogrlić sam luksuz

Dragan Bjelogrlić više od 25 godina uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Majom, koja mu je podarila sina Alekseja i ćerku Miu.

Pre nekoliko dana imali smo retku priliku da vidimo celu porodicu na okupu, a povod je bio specijalna projekcija novog filma Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“.

 

 

Bjelogrlić retko govori o svojoj lepšoj polovini, s kojom je dobio sina i ćerku, ali je u jednom intervjuu, pre više od 15 godina, otkrio kako je Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda.

Pročitajte: Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, ponosnom ocu svi čestitaju

Posle uzbudljivog beogradskog noćnog provoda, u praskozorje, glumac je odvezao Maju do Barande. Stali su ispod drveta i on je, pokazujući joj kuću i veliko dvorište, rekao: “Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca.”

Boško Karanović

 

Tako je i bilo. Bjela je sa porodicom sagradio luksuzan dom na kome mogu da mu zavide i holivudske zvezde, a javnost je imala prilike da vidi samo delić kuće u kojoj ljubav caruje.

Bjelin hram mira i ljubavi pun skupocenih detalja

Naime, kada je glumac okupio svoje kolege jednog zimskog dana u svojoj kući, druženje je ovekovečio fotografijom na kojoj smo videli kako stvarno živi glumac.

Pročitajte: Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, ponosnom ocu svi čestitaju

Vrhunski glumci na čelu sa proslavljenim Bjelom prikupili su mnoštvo lajkova, međutim pratiocima je za oko zapao veoma prostran i sa stilom opremljen dom u kome dominira zlatna i bež boja, moderan nameštaj, a posebnu pažnju privukao je jedan starinski luster koji je prostoriji dao ekstravagantnu notu.  

 

 

Osim raskošne dnevne sobe na Instagramu legende, mogli smo da zavirimo i u njegovu radnu sobu rezervisanu isključivo za poslovne planove i sastanke. Osim stola od punog drveta, imali smo prilike da vidimo i fotelju, lampu i laptop, kao i brojne postere i skupocene slike na zidovima.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 21:59 17.09.2023
Odgovori

Kič, kič, kič... Nije loš reditelj, scenarista, ali stan je stilski nameštaj u lošem pokušaju... pff...

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti