Na leđima je nosio grbu, a u srcu tugu za bratom koja ga je koštala života: Ovako danas izgleda princ Džihangir

Na leđima je nosio grbu, a u srcu tugu za bratom koja ga je koštala života: Ovako danas izgleda princ Džihangir

Autor: | 15/09/2023

0

Kako danas izgleda princ Džihangir iz Sulejmana

Serija „Sulejman Veličanstveni” bila je toliko popularna, moćna kao i sam sultan svojevremeno, da se o njoj priča skoro deset godina posle snimanja. I dalje se prati svaki korak glavnih protagonista, znamo gde su i šta rade Halit Ergenč, Merjem Uzerli, Burak Ozdživit, a znate li kako danas izgleda glumac koji je tumačio princa Džihangira?

TIMS

 

Iako je u privatnom životu izuzetno atraktivan, Tolga Saritaš se za potrebe serije pretvorio u – grbavca. Najmlađi sin Sulejmana i sultanije Hurem bio je bolešljiv, a umro je od tuge za bratom Mustafom koga je sultan ubio.

Pročitajte: Borila se s rakom i slavom svoje prethodnice - Turska glumica poznata kao sultanija Hurem sada je neprepoznatljiva

Veštačku grbu kostimografi su sašili od laganog materijala jer je glumac na setu često morao da je nosi i desetak sati svakog dana.

Profimedia

 

Iako je u popularnoj telenoveli bio osoba sa deformitetom, u stvarnom životu, onom iza kamera, Tolgi obožavateljke nisu davale mira. Navodno, tada je bio u vezi sa dve decenije starijom koleginicom Meltem Cumbul, koja je igrala sultaniju Fatmu.

‒ Volim skromne i duhovite devojke, ali ne verujem u ljubav na prvi pogled. Najbolje su veze koje se rode iz prijateljstva. Od izgleda mi je važniji karakter. Teško je naći bolju polovinu kad si medijska ličnost, jer mnogi žele samo da te iskoriste kako bi dobili svojih pet minuta slave – izjavio je jednom prilikom.

Instagram

 

Da li je zgodni glumac trenutno u vezi, teško je reći. Na Instagramu, gde ima 6,4 miliona pratilaca, objavljuje uglavnom fotografije u solo varijanti ili sa ljubimcem, neke su i sa snimanja ili putovanja, ali emotivni život – ne otkriva.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti