Javno je ponizio, za preljubu je saznala iz novina: Ena Popov bila je verenica poznatog fudbalera

Javno je ponizio, za preljubu je saznala iz novina: Ena Popov bila je verenica poznatog fudbalera

Autor: | 14/09/2023

0

Bivši dečko Ene Popov je poznati fudbaler 

Ena Popov u javni život ušla je kao učesnica Velikog brata. Posle toga zaplovila je muzičkim vodama, da bi karijeru nastavila kao voditeljka. U toj sferi se, reklo bi se, najbolje snašla.

Instagram

 

Zgodna Novosađanka pažnju je od početka privlačila prirodnim izgledom i spontanošću. Danas živi povučeno, uživa sa porodicom, srećno je udata i ima dvoje dece.

Pročitajte: Ena Popov zabrinuta za zdravlje, oglasila se uoči odlaska u bolnicu - Zakazala sam pregled grudi

U medijima se ne pojavljuje često, ali je na društvenim mrežama i te kako aktivna. Pripadnicama lepšeg pola dopadaju se njeni bjuti-saveti, razglednice iz svakodnevnog života, sa putovanja i snimanja, a na osnovu fotografija, između ostalog, možemo da zaključimo da izgleda bolje nego ikad.

Instagram

 

Već više od deset godina zaljubljena je u biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima ćerke Riju i Milu.

No, pre nego što je upoznala čoveka svog života i posvetila se porodici, Ena je bila u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom, nekadašnjim reprezentativcem. Važio je za jednog od najvećih šmekera srpskog fudbala.

Daniel Kopatsch/Bongarts/Getty Images

 

Ena nije mnogo pričala o ovoj romansi, sve što je rekla o Kačaru bilo je da su drugovi iz detinjstva i porodični prijatelji. Međutim, bili su i u vezi, kratko, oko devet meseci.

Navodno, Eni je konce pomrsila starleta Stanija Dobrojević, sa kojom se Kačar paralelno viđao. Sada je sve to samo (burna) prošlost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Mirčetić

Pročitajte još

Najnovije vesti