Nekada se prezivala Ražnatović: Ovo je prvi suprug Milene Vasić, rođaka mu je žena koju odlično znate

Nekada se prezivala Ražnatović: Ovo je prvi suprug Milene Vasić, rođaka mu je žena koju odlično znate

Autor: | 14/09/2023

0

Prvi suprug Milene Vasić na koga su svi zaboravili

Glumica Milena Vasić i reditelj Jug Radivojević u braku su devet godina, ali njihova ljubavna priča traje mnogo duže. I burna je. Naime, počeli su da se zabavljaju pre više od dve decenije, u međuvremenu su sudbonosno “da” izgovorili drugima, dobili decu, a onda ih je sudbina ponovo spojila. Venčali su se 2014, a godinu dana kasnije dobili sina Lava.

ATA Images

 

Dok je trajala duga pauza, Milena je bila u braku sa naočitim Crnogorcem Jakšom Ražnatovićem, s kojim ima ćerku Lanu i sina Nikolu.

Pročitajte: Dug put do sreće - Ljubavna priča Milene Vasić i Juga Radivojevića je kao scenario za film

On se ne bavi se javnim poslom, a da ga jedna javnosti dobro poznata rođaka nije otkrila, ne bismo znali ni kako izgleda.

Luka Šarac

 

Rođaka je književnica Vesna Radusinović. Ne tako davno, na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju, koju je ilustrovala rečima “Bilo jednom pod maslinama”.

Pročitajte: Milena Vasić ima troje dece i telo zategnuto kao struna, ovo je njena tajna

U opisu Jakšinog profila, koji je zaključan, piše samo “Lanin otac”. Milena o njemu nije pričala, ali verujemo da su zbog dece ostali u korektnim odnosima.

Instagram

 

Radivojević iz prethodnog braka ima sina Vuka, a pričalo se i da je bio u vezi sa Slobodom Mićalović. No, pošto prva ljubav zaborava nema, Milena i Jug rešili su da joj daju još jednu šansu. Ovog puta je uspešno.

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala. Nakon što smo oboje izašli iz tih zajednica, opet smo se sastali i evo, trajemo. Ispričali smo deci priču o nama. Rekla sam im: „Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi” - otkrila je Milena pre nekoliko godina.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti