Seka Aleksić otvara vrata raskošnog doma i otkriva da li je u njenom braku baš sve idealno

Seka Aleksić otvara vrata raskošnog doma i otkriva da li je u njenom braku baš sve idealno

Autor: | 16/09/2023

0

Seka Aleksić za HELLO! otvara vrata raskošnog doma

Septembar je Seki Aleksić doneo mnogo lepih dešavanja, kao što je polazak u prvi razred sina Jakova, ali i godišnjica braka, 13. po redu, sa suprugom Veljkom Piljikićem.

Stanislav Zakić

 

Verni fanovi složni su u oceni da muzička zvezda nikada nije lepše izgledala, a ona sama iskreno priznaje da je ostvarena i zadovoljna, što se odražava i na njen izgled.

Energije, kao i uvek, ima na pretek, a to se može zaključiti i po njenom Instagram profilu na kome se smenjuju fotografije sa nastupa i u društvu onih koje najviše voli – supruga i sinova Jakova i Jovana. Na pitanje u čemu je tajna uspešnog balansiranja, Seka za HELLO! kaže:

Pročitajte: Tata napunio 40! Veljko Piljikić na vojvođanskom salašu proslavio jubilarni rođendan

‒ Godine iskustva su iza mene. Imam mnogo energije, a i odlična sam u organizaciji. Da nije tako, ne bih mogla sve da postignem. Leto je, kao i uvek, za mene naporno, tako je skoro trideset godina. Često sam na putu, ali porodica je uvek tu. Uspeli smo da svi zajedno provedemo nekoliko dana na moru...

Stanislav Zakić

 

Stiče se utisak da u svemu što radite vidite samo lepu stranu, a da istinski uživate u obavezama možda ponajbolje govori to što i pevate, i angažovani ste u šou-programu, ali i promovišete sopstvenu liniju odeće. Ima li vaš radni dan početak i kraj?

‒ Ne bih mogla ništa da radim a da to ne volim. Uživam prvenstveno u svojoj muzičkoj karijeri, jer je ovaj posao vrlo dinamičan. Ne drži me mesto, pa volim da sam angažovana i u drugim sferama. Šou-program koji vodim bio je iskorak koji mi je doneo novo iskustvo.

‒ S druge strane, moda je sastavni deo mog posla, tako da je to došlo prirodno. Uz sve to tu je i najlepša i najvažnija uloga, majčinstvo. Moj dan započinje sa decom, a tako se i završava. Uspevam da završim sve obaveze možda i zato što imam sreću da ne volim dugo da spavam. (smeh)

Stanislav Zakić

 

Kako vaša deca doživljavaju rečenicu: “Mama ide da radi”? Povedete li ih nekad sa vama?

‒ Iako su mali, sve razumeju. Znaju čime se mama bavi, često me zovu usred snimanja da provere da li sam završila ili da im pokažem kako izgleda studio. Dolaze ponekad i na moja snimanja, a bili su i na jednom nastupu koji je počinjao dosta rano. Iznenadili su se što svi znaju moje pesme i što svi žele da se slikaju sa mamom. Zovu me i kada sam na putovanju, da provere da li sam stigla, šta radim i kad se vraćam kući. (smeh)

Pročitajte: Seka Aleksić danas živi u vili sa bazenom, jezerom i palmama, a u ovoj trošnoj kući je odrasla

Kako reaguju kada vam, dok ste zajedno, priđu obožavaoci?

‒ U početku su bili zbunjeni, a sada su se navikli. Trudim se da izbegavamo gužvu, volim da sa njima odem na mirnija mesta. Obilazimo salaše, idemo u prirodu.

Stanislav Zakić

 

Stariji sin bliži se sedmom rođendanu. Hoće li njegov polazak u školu promeniti nešto u vašoj svakodnevnoj dinamici?

‒ Moram priznati da sam još u neverici kada pomislim da Jakov polazi u školu. Svi smo uzbuđeni, on ponajviše. Jedva čeka da krene u prvi razred. Išao je u predškolsko i jako mu se dopalo, to je ujedno bila prilika da se svi pripremimo za nove obaveze. Društven je i mislim da se unapred raduje susretu sa novim drugarima.

Koliko god roditelji bili posvećeni deci često ih, naročito u današnje vreme, muči pitanje “šta ako...”. Sa kakvim bojaznima se vi suočavate trudeći se da izvedete decu na pravi put?

‒ Kao i svi roditelji, maksimalno se trudim da deca pre svega izrastu u dobre ljude. Ja umem da im “progledam kroz prste”, ali tu je Veljko koji je sinovima autoritet. Dosta pričamo sa njima, trudimo se da im prenesemo prave vrednosti, što je danas, u moru svega dostupnog, sve teže.

Stanislav Zakić

 

I u karijeri, i u privatnom životu postigli ste mnogo, ali nema sumnje da je jedan od gestova koji će se dugo pamtiti vaša odluka da pružite podršku devojčici koja je trpela vršnjačko nasilje. Šta ste pomislili pre nego što ste rekli: “Gde živi to dete, ja ću je pratiti na maturu”?

‒ Čim sam saznala za tu vest, nisam oklevala. Odmah su mi se pojavile slike iz mog detinjstva. Znam, jer sam osetila na sopstvenoj koži, kako deca mogu da budu gruba. Brzo sam stupila u kontakt sa njenim roditeljima. Želela sam da stanem pored nje na maturi, kažem joj da se ne plaši i da bude ponosna na ono što jeste. Često razmenim poruke sa njenom mamom, javila mi je da je upisala željenu školu.

Pročitajte: Seka Aleksić na HELLO! zabavi u dizajnerskoj haljini o kojoj će se dugo pričati

Koji savet ste joj dali, a sigurno će joj zauvek biti urezan u mislima?

‒ Iz mog životnog iskustva, sve što sam joj rekla bilo je da bude ono što jeste, da uvek bude hrabra i, što je najbitnije, da prati svoje snove.

Kad biste bili u prilici da sretnete dečake koji su je ismevali, šta biste im poručili?

‒ Nisu deca kriva, već mi, odrasli. Roditelji su krivi jer ne uče decu da je različitost lepa. Moramo svi da damo svoj doprinos kako bi naša deca izrasla u dobre ljude.

Stanislav Zakić

 

Jeste li stroga majka?

‒ Umem da budem, ali to me kratko drži. Ipak, oko nekih stvari nema pregovora.

Ostavljate utisak žene koja se trudi da deci ispuni svaku želju. Da li je tako ili im nekada kažete “ne”?

Moje detinjstvo je bilo oskudno, pa se trudim da moja deca sve imaju. Jasno, postoje situacije kada je ne – ne. Popustljiva sam oko sitnica, ali tu je uvek Veljko koji im postavlja jasne granice.

Kako vam zvuči “plan” starijeg sina Jakova da postane “tiktoker”?

‒ Njega svašta zanima: jedan dan je fudbaler, drugi dan „jutjuber“... Puštam ga da se igra, a čime će se baviti i šta će postati neka sam izabere. Na kraju krajeva, mene niko nije mogao da odgovori od ideje da postanem pevačica. Šta god ja želela, on je uporan, isteraće svoje. Tu je na mene. (smeh)

Stanislav Zakić

 

“Kad deca nisu kod kuće, kreću moja ludila“, napisali ste nedavno uz objavu na kojoj pozirate pored bazena. Koja su to neka sitna, samo vaša zadovoljstva kojima date oduška kada ste u prilici?

‒ Retki su momenti kad sam sama, a kada dođu ti trenuci krene od onih običnih stvari kao što je briskanje po kući, do tipično ženskih – mackanje, presvlačenje... Pustim muziku, sipam piće, sunčam se kraj bazena i uživam.

Slažete li se sa mišljenjem brojnih obožavalaca da nikad lepše i srećnije niste izgledali nego u ovom periodu života?

‒ Odlično se osećam u svojoj koži, a onda to verovatno emitujem i spolja. Moram priznati da sam ispunjena, ostvarena i zadovoljna. Uživam u modnim promenama koje su se desile. Ponekad pročitam komentare na društvenim mrežama, vidim da se i ljudima dopada, reakcije su sjajne. Često kažu “stara Seka”, a ja bih rekla “prava Seka”. (smeh)

Stanislav Zakić

 

Jesu li vam četrdesete donele novi pogled na svet, slobodu da uradite nešto za šta ranije niste imali smelosti?

‒ Donele su mi unutrašnji mir, stabilnost, i još mnogo toga. Smirenija sam, staloženija, ali sam i dalje puna energije. To mi je prirodno. I kao mlađa sam bila hrabra i radila stvari koje sam želela, tako je i sada. Trebala mi je vizuelna promena, uvek sam volela da eksperimentišem stilom. Saša Vidić uradio je sjajne stvari u mojoj karijeri. Sada Stanislav Zakić i ja radimo nešto novo. Uživam u ovoj transformaciji.

Stanislav Zakić

 

U septembru obeležavate godišnjicu braka. Da li je tokom ovih 13 godina sve bilo idealno, kao što se čini, ili je bilo i malih “bračnih kriza”?

‒ Naš brak se, verujem, ne razlikuje mnogo od ostalih brakova. Bitno je da postoje veliko razumevanje i poštovanje. Naravno, ljubav je osnova svega. Najsrećniji trenuci su bili kada smo postali roditelji. Deca su naša kruna, ona su nas još više učvrstila.

Jeste li sačuvali neku od šest haljina koje ste nosili na venčanju?

‒ Nedavno sam gledala fotografije tih venčanica, kada sam sređivala foldere u kompjuteru. Svaka je imala priču, a dve omiljene sam i sačuvala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stanislav Zakić

Pročitajte još