Kakva majka takva ćerka: Mia Borisavljević i preslatka Ema ukrale srca fanovima (foto)

Kakva majka takva ćerka: Mia Borisavljević i preslatka Ema ukrale srca fanovima (foto)

Autor: | 08/09/2020

0

Pevačica Mia Borisavljević javnosti je poznata kao atraktivna lepotica izuzetnih pevačkih sposobnosti. Sa suprugom Bojanom ima dvogodišnju ćerkicu Emu, koja je centar njihovog sveta.

Preslatka plavušica mezimica je svojih roditelja, a Miaa baš kao i većina mama uživa da svoju devojčicu odeva u moderne komade i od nje pravi princezu.

Novim "Instagram" fotografijama Ema i Mia ukrale su srce pratiocima, a njihove odevne kombinacije, sve češće su potpuno usklađene.

Pročitajte: Diskretna promena frizure i Mia Borisavljević je sasvim druga žena (FOTO)

Na jednoj od njih Mia i i Ema nose savršeno iskombinovane odevne kombinacije sa leopard printom. Dok mama Mia nosi leopard šorts ukombinovan sa belom majicom, Ema pozira u preslatkoj leopard haljinici, a njih dve na fotografijama izgledaju kao prave moderne princeze.

Mia i Bojan sa ćerkicom Emom nedavno su bili na letovanju u Turskoj, a sa putovanja pevačica je podelila fotografije na kojima se ona i Ema ludo zabavljaju.

Iako je Mia veoma zadovoljna svojom karijerom i svim životnim izborima, ne bi volela da Ema krene njenim stopama. Ćerka Mie Borisavljević imaće potpunu podršku svoje majke, ipak, ako pevanje ne bude njen prvi izbor Mia će biti jako srećna.

– Ja ne bih volela da Ema krene mojim stopama. Ali neke stvari koje su sudbinske ne možete sprečiti. Neću sigurno biti neko ko će nešto da joj brani, ali ja je neću gurati u to. Ja Emu u ovaj svet ne bih gurala, volela bih da se moja ćerka drži podalje od šoubiznisa u Srbiji. Ukoliko ona bude stvarno talenat i neke stvari ne budu mogle da se spreče, ja ću sigurno biti tu da joj pomognem koliko mogu - istakla je pevačica jednom prilikom.

Pročitajte: Mia Borisavljević - Navikla sam na predrasude, ali kada stvari pređu granicu, to je više od skandala

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана 23. Авг 2020. у 7:40 PDT


Ćerka Mie Borisavljević uživa u beskrajnoj ljubavi svojih roditelja, koji se trude da joj svaki dan pretvore u pravu malu avanturu, a već sada se čini da će ona i Mia jednog dana biti najbolje drugarice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti