Mia Borisavljević: Zašto se mlada mama ljuti na ćerkicu Emu

Mia Borisavljević: Zašto se mlada mama ljuti na ćerkicu Emu

03/05/2019

0

Pevačica Mia Borisavljević uveliko radi na svom novom albumu, a vreme oko praznika iskoristila je da ga provede sa svojom porodicom, suprugom Bojanom i ćerkicom Emom koja je tek napunila godinu dana. Mia je otkrila kako je naslednica regovala na prazničnu atmosferu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Mar 23, 2019 at 6:14am PDT


-Ona je mala, ali vidi da je praznična atmosfera. Nije odmagala (smeh). Nije se nešto više jelo i pilo nego inače. Ja uopšte ne jedem malo, to da se zna, kada su praznici ne promeni se jelovnik - rekla je Mia, koja je dodala da je njena ćerka prava tatina devojčica:

-Da, da, i ljuta sam zbog toga i stalno viče "Tata, tata" i pruža ruke ka njemu. Igraju se stalno, on je bacaka i kada vidim da je baci dva metra u vis, nije mi dobro, ispričala je pevačica i dodala da često odlazi u porodični dom u Valjevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on May 6, 2018 at 7:13am PDT


-Valjevo mi nedostaje. Skoro sam čitala kako me nema tamo, ali to nije istina. Ja volim i Emu da odvedem tamo, provodimo vreme tamo sa bakom i moja majka dolazi ovde, a ja najviše volim na leto da odem tamo - bila je iskrena Mia.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Antonio Ahel/ATAImages, Instagram