Nikada je nije ostavila na cedilu: Romana ponosno pokazala majku koja je uz nju bila u najtežim trenucima

Nikada je nije ostavila na cedilu: Romana ponosno pokazala majku koja je uz nju bila u najtežim trenucima

Autor: | 02/09/2023

0

Majka Romane Panić je uvek uz ćerku

Romana Panić nikada nije krila da joj je majka Gordana celog života pružala bezrezervnu podršku, što joj je posebno značilo u trenucima kad je zbog dobro poznate afere bila u pritvoru u Brizbejnu.

Instagram

 
 

Gordana Panić nikada nije imala istupe u medijima, ali je tada iskoristila priliku da odbrani ćerku, uverena u njenu nevinost.

– Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da je ona u glavi ostala normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče – rekla je ona kad je Romana izašla iz pritvora.

Pročitajte: Romanu je prosio, a sa drugom čekao dete - Ovako danas izgleda kiparski advokat Fotos Pitađis, godine su učinile svoje

–  Mi smo razgovarale, rekla je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade na njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila. I sama sam sigurna da nije kriva. Pa da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam – istakla je svojevremeno Romanina majka.

Boško Karanović

 

Tada su dokazale da apsolutno ništa ne može da se ispreči između majke i ćerke, a Romana je danas posvetila svojoj lavici objavu na Instagramu.

Pročitajte: Zbog njega i u zatvor - Romana Panić konačno pokazala dečka

– Srećan rođendan najlepšoj i najboljoj mami na svetu – napisala je pevačica uz zajedničku fotografiju.

Podsetimo, Romana je dobila ime po pesmi Đorđa Marjanovića koju je Gordana izuzetno volela. Još kao mala pokazala je da ima talenta za muziku, učestovovala je u školskom i gradskom horu u Banja Luci, a sa 12 godina osvojila je nagradu za najboljeg mladog debitanta na festivalu Septembarske večeri. Krajem 90-ih seli se za Beograd i snima prvi album koji joj producira Željko Joksimović, a prava odskočna daska bio je njen hit „Samoodbrana“ sa kojim se predstavila na Budvanskom festivalu.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još