Oaza mira, ljubavi i harmonije: Stan Bilje Krstić ima dušu i najlepši pogled u Beogradu

Oaza mira, ljubavi i harmonije: Stan Bilje Krstić ima dušu i najlepši pogled u Beogradu

Autor: | 01/09/2023

0

Stan Bilje Krstić ima najlepši pogled u Beogradu

Bilja Krstić, legenda etno i pop muzike, jedan od najboljih vokala u Srbiji, a i šire, živi na Slaviji. Stan je pretvorila u oazu punu mira, ljubavi i harmonije, u skladu sa ambijentom starog dela Beograda u koji je ušuškan. Prostor koji osvaja, ali i inspiriše. Posebno ako imate privilegiju da sa tog mesta uživate u zalasku sunca.

Facebook

 

‒ Živim na šestom spratu. Moj prozor s jedne strane direktno gleda na fontanu, a sa druge na Hram Svetog Save, i upravo je to za mene najlepši zalazak sunca koji sam videla u ovom gradu – izjavila je jednom prilikom za 24.sedam.rs.

Pročitajte: Dnevnik jedne devojčice sa invaliditetom - Unuku Bilje Krstić na Instagramu prati preko 26.000 ljudi

‒ Sve volim u Beogradu, ali najviše kraj gde živim. Tu blizu su Fakultet muzičkih umetnosti, Jugoslovensko dramsko pozorište, Radio-Beograd, sve mi je nekako tu. Imam divne prijatelje i komšiluk. Beograd od pre dvadeset godina i ovaj danas mnogo se razlikuju. Ja sam došla 1975. godine i, sećam se, za mene je to i tada bila metropola.

Facebook

 

Slavna pevačica voli da šeta, pa često svrati do obližnje Kalenićeve pijace. U njenoj kuhinji, vrlo praktičnoj i moderno uređenoj, uvek se krčka nešto fino, a priprema jela sigurno predstavlja pravo uživanje kada je upotpunjena lepim pogledom, na ceo kvart.

Frižider je „prošaran” magnetima, uspomenama sa putovanja, a trpezarijski sto krase starinska džezva i fildžani.

Facebook

 

U prostorijama dominira bela boja, čista i osvežavajuća. Stan odiše sofisticiranom elegancijom i toplinom, tu su lepe slike, antikviteti, komadi nameštaja u bež nijansi, jednostavne bele police, a cveće ćete videti gde god se okrenete. Biljin omiljeni kutak je i terasa koju je, kao i ceo životni prostor s pogledom na Slaviju, uredila sa puno stila i ukusa.

Facebook

 

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Facebook