Doručak za vitku liniju po recepturi Sanje Kužet: Za šest meseci voditeljka je skinula 18 kilograma, ovo je njena tajna

Doručak za vitku liniju po recepturi Sanje Kužet: Za šest meseci voditeljka je skinula 18 kilograma, ovo je njena tajna

Autor: | 27/08/2023

0

Dijeta Sanje Kužet idealna za letnje dane

Sanja Kužet vidno je smršala, a svoju vitku figuru pokazala je na promociji dva albuma Jelene Karleuše, kada se pojavila u uskoj beloj haljini sa dubokim šlicem - ravnodušnih nije bilo.

Voditeljka godinama krasi male ekrane, a s obzirom na besprekoran izgled, svi su se pitali koja je tajna njene izvajane figure?

ATA Images

 

Poznata dama i majka dvoje dece svoju vitku figuru duguje definitivno genetici, ali i zdravoj ishrani i jakim treninzima.

Sanja s vremena na vreme svojim pratiocima pokaže kako izgleda njen trening u teretani, a u medijima je svojevremeno da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspela da se vrati na staru kilažu upravo zahvaljujući posebnim obrocima.

Pročitajte: Ovo je prvi muž Sanje Kužet - Brak trajao samo godinu dana, evo u kakvim su odnosima danas

- Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno - rekla je voditeljka ranije za medije, pa otkrila kako se hrani:

Instagram

 

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela.

- Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled - dodala je voditeljka.

Pročitajte: Sanja Kužet u retkom izlasku sa tajanstvenim mužem - Deset godina bili su razdvojeni, danas su u srećnom braku i imaju sina FOTO

Umesto industrijskih slatkiša, zgodna voditeljka jede voće, a ključ njenog manekenskog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti.

 - Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super.

- Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi - rekla je tada Sanja Kužet.

Recept za doručak Sanje Kužet

Sastojci:

Nekoliko bobica borvnica

Grčki jogurt

Kašika meda

Organski kakao

Sve sastojke sjediniti i izblendirati

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti