Andrija Kuzmanović ima dvojnika! Glumac podelio fotografiju, sličnost je neverovatna

Andrija Kuzmanović ima dvojnika! Glumac podelio fotografiju, sličnost je neverovatna

Autor: | 25/08/2023

0

Dvojnik Andrije Kuzmanovića je on

Jedan od naših najtalentovanijih mladih glumaca definitivno jeste i Andrija Kuzmanović, koji se etablirao kao značajno ime na našoj sceni ulogama u franšizi filmova „Monteovideo“ i serijama „Senke nad Balkanom“, „Ubice mog oca“ i „Jutro će promeniti sve“.

ATA images

 

Iako je učestovovao u vrlo značajnim filmskim projektima, Kuzmanoviću su daske koje život znače prva ljubav, i kao stalni član Beogradskog dramskog pozorišta igra u nekoliko predstava.

Pročitajte: Andrija Kuzmanović otkrio da je ludo zaljubljen - Priželjkujem porodicu, svadba možda bude već idućeg leta

 

O privatnom životu harizmatičnog glumca zna se jako malo, jer živi povučenim životom i ne oglašava se često za medije. Čita knjige, igra video-igre sa sestrićima, a kad odluči da izađe, voli da sluša tamburice. O njegovom životu zna se samo da su mu roditelji veliki uzori, kao i da jedva čeka da uplovi u bračne vode i osnuje porodicu.

ATA images

 

Andrija se oglasio na Instagramu kako bi podelio staru fotografiju iz 1930. godine. U pitanju je veliki portret neimenovane porodice, uramljen u nečijem stanu ili muzeju. Na slici je osam osoba, a jedan muškarac toliko neodoljivo podseća na glumca, da nije isključeno da su rod.

Pročitajte: Nećete verovati ko je dečak sa slike! Danas slavi 35. rođendan, ozbiljan je frajer i jedan od najpoželjnijih neženja

 

– Andrija Kuzmanović iz 1930. godine – piše uz fotografiju koju je glumac podelio, i svi su iznenađeni neverovatnom sličnošću.

Instagram

 

Nepoznat muškarac na slici drži cigaretu i šakom delom prekriva deo lica, ali čovek se dovoljno vidi da možemo da uvidimo koliko liči na mladog glumca. Kosa i oblik glave potpuno su identični, a o očima i čelu da ne pričamo – njih dvojica su pravi dvojnici

 

Da li se radi o nekom rođaku za kog se ne zna, ili je u pitanju slučajnost, nećemo saznati osim ako se Andrija ne oglasi po tom pitanju, ali u svakom slučaju, dobro je nasmejao svoje pratioce.

 

ATA images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images

Pročitajte još

Najnovije vesti