Marka, Ivu i Milicu svi znate, a ovo je najstariji sin Miše Janketića: Radomir je kao od stene odvaljen FOTO

Marka, Ivu i Milicu svi znate, a ovo je najstariji sin Miše Janketića: Radomir je kao od stene odvaljen FOTO

Autor: | 17/08/2023

0

Najstariji sin Miše Janketića je zaljubljenik u bodibilding

Mihailo Miša Janketić i Svjetlana Knežević još davne 1972. godine izgovorili su jedno drugom sudbonosno „da“. Brak uglednog para bio je primer ljubavi, harmonije i sreće, i trajao je sve dok on nije sišao sa ovozemaljske porodice u maju 2019.

Privatna Arhiva

 

U toj skladnoj zajednici podigli su četvoro dece: Marka i Milicu svi znate, krenuli su njihovim glumačkim stopama, Iva se zaljubila u balet, umetnost kojom se i Svjetlana dugo bavila, dok je stariji sin prava misterija.

Privatna Arhiva

 

Radomir Janketić nije deo umetničkog sveta, za koji su vezani svi u velikoj porodici. Ima 46 godina i po zanimanju je, kako piše na profilu na Fejsbuku, autor digitalnog sadržaja.

Pročitajte: Milica Janketić postala majka, dečak poneo ime koje će mnoge rasplakati

Iako se ne eksponira u javnosti, na društvenim mrežama je vrlo aktivan, pa smo tako saznali da živi u Tomaševu u Crnoj Gori, da je zaljubljen u motore i automobile, ali i u bodibilding. To mogu da potvrde mišići koje rado pokazuje na fotografijama.

Instagram

 

Nedavno je objavio porodičnu sliku iz vremena kada su svi bili na okupu. Povod je bio Mišin rođendan, 24. maja. Miša je, inače, uvek s ponosom pričao o njemu, kao i o ostaloj deci.

‒ Od nas šestoro u kući jedino najstariji sin nije glumac, niti je to ikada želeo da bude jer ima fantastično sigurno zanimanje, on je policajac – rekao je jednom.

Pročitajte: Marko Janketić ponovo postao tata - Rođenje prve ćerke mesecima krio, druga dobila prelepo starinsko ime

A Svjetlana, koja provodi leto na Crnogorskom primorju, nedavno je objavila fotografiju sa Radomirom, uz reč koja dovoljno govori: „Majkin“. Pozirali su u baru na plaži, a potom i na uzvišenju sa kog se pruža pogled na Gospu od Škrpjela.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stefan Tomasevic/ATAImages