Krstan Ražnatović napunio četiri meseca: Ceca objavila fotografiju unuka, a JEDAN detalj na bebi oduševio je sve FOTO

Krstan Ražnatović napunio četiri meseca: Ceca objavila fotografiju unuka, a JEDAN detalj na bebi oduševio je sve FOTO

Autor: | 17/08/2023

0

Veljko i Bogdana Ražnatović pre četiri meseci dobili su drugog naslednika Krstana, čiju nikada slađu sliku je sada objavila pevačica Ceca Ražnatović, a za to je imala i dobar povod.

Ata Images

 

Naime, na današnji dan mali Krstan je došao na svet i tim povodom folk zvezda je objavila fotografiju dečaka koji raste i menja se iz dana u dan, a ispod nje je kratko napisala: “Krstan…. Moja najlepša beba”.

Ispod objave nizale su se čestitke i pohvale na račun Cecinog unuka, a osim preslatke garderobe, nikom nije promakao neodoljiv osmeh dečaka.

Podsetimo, snajka folk zvezde, Bogdana Ražnatović, porodila se 17. aprila carskim rezom i na svet donela sina Krstana, na dan kada je rođen i njegov deda Željko Ražnatović.

- Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se - rekla je Ceca tada i dodala:

Pročitajte: Krstan Ražnatović ima samo 3 meseca i najluđu bebi frizuru koju ste ikad videli FOTO

- Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo!

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images

Najnovije vesti