Glumica je rodila u 52. godini, a otac ni dan danas ne želi da je vidi: Pogledajte kako sada izgleda Salvetina ćerka, drugo dete FOTO

Glumica je rodila u 52. godini, a otac ni dan danas ne želi da je vidi: Pogledajte kako sada izgleda Salvetina ćerka, drugo dete FOTO

Autor: | 16/08/2023

1

Glumica Ljiljana Jakšić, poznata Salveta u "Kursadžijama", ostala je u drugom stanju u 52. godini, što je prilično iznenadilo domaću javnost.

Jovanka Bojković

 

Ona je te 2013. godine na svet donela zdravu devojčicu kojoj je dala ime Darija, a otac njene ćerke do danas nije osetio potrebu da vidi svoje dete i preuzme odgovornost roditelja.

- Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem - rekla je Ljiljana pre skoro deset godina.

Pročitajte: Ljiljana Jakšić za "HELLO!" - Ponosna sam na Dariju, i na sebe

Danas je Darija školarac i mamina najveća inspiracija i sreća, a nove fotografije prikazuju i kako je za kratko vreme porasla izrasta u prelepu, prepametnu i srećnu devojčicu kojoj majka uspešno uspeva da nadomesti odsustvo oca.

youtube printscreen

 

- Već prvi dan je zaključila da ima najdivnije drugare. Dobila je predivnu učiteljicu i učitelja, koji će se smenjivati, pošto je u celodnevnoj nastavi. Stvarno voli da ide u školu, ali na pitanje šta ti se najviše sviđa, njen odgovor je “pauza za ručak”. 

youtube printscreen

 

- Obožava da se igra, a voli malo i da se pravi važna pred drugaricama jer ume da napravi „zvezdu“, „stoj“ na rukama, „most“ - opisala je glumica dane koje ćerka Ljiljane Jakšić provodi u školi.

Pročitajte: Glumica Ljiljana Jakšić prošla je kroz težak period - sada konačno ima razlog za slavlje

Podsetimo, dok je trajao period koronavirusa i lokdauna poznato je da je glumica jedva sastavljala kraj s krajem kako bi podizala svoju mezimicu, a nedavno je otkrila i kako je uspela.

- Veliku zahvalnost dugujem bliskim prijateljima koji su pritekli u pomoć kada su shvatili da ne primam platu. Advokatska kancelarija „Butolen“ načinila je divan humanitarni gest i za moju predstavu uplatila godišnju donaciju.

Luka Šarac

 

- Rekli su mi da su je gledali nekoliko puta, da su oduševljeni i da bi voleli da što više ljudi u njoj uživa. Zahvaljujući toj donaciji, koju ću odraditi čim se steknu uslovi, Darija i ja smo relativno lagodno prošle kroz ovaj krizni period.

Luka Šarac

 

 

Komentari (1)

Loading
Dušan 19:49 17.08.2023
Odgovori

Za njega nisu bile samo koke slatke ne taj je skak'o i na guske i na patke a tek na ćurke čim je bilo neke šanse 🐔🪿🦆🦤😅😂🤣😇

hellomagazin.rs Luka Šarac