Silvija Đogani o svojim roditeljima, odrastanje nije bilo med i mleko: Osetila sam pritisak, svašta sam trpela...

Silvija Đogani o svojim roditeljima, odrastanje nije bilo med i mleko: Osetila sam pritisak, svašta sam trpela...

Autor: | 12/08/2023

0

Ćerka Đoleta Đoganija otvorila dušu

Kada ste dete poznatog para, sve oči su uprte u vas. A posebno kada ste naslednik najvećeg denserskog para Đogani. Silvija, ćerka bivšeg bračnog para Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, otvorila je dušu i ispričala detalje odrastanja pored slavnih roditelja, ali je otkrila i detalje njihovog razvoda.

Youtube printscreen

 

Silvija je rođena u Italiji i tamo je živela do svoje prve godine, a roditelji su joj pričali da su je čuvali na smenu jer su se uklapali sa radnim rasporedom. Dodala je da je stalno bila u pokretu sa njima zbog njihovih radnih obaveza.

Pročitajte: Prvo je postao deda, pa tata! Ova lepotica nestvarne plave kose je unuka Đoleta Đoganija FOTO

- Nekada sam bila u kolima, nekada u hotelu, pa jedan igra na sceni dok je drugi sa mnom, ili su me nekada ostavili samu, znam i za tu priču. Bilo im je teško jer su bili na početku karijere, borili su se i izgradili su sve ovo što su danas - rekla je Silvija, a onda otkrila kako je to odrastati pored poznatih roditelja.

 

Edvard Nalbantjan

 

Ipak, poticati iz jedne od najpopularnijih muzičkih porodica tog vremena nije uvek bilo med i mleko. Silvija je trpela loše komentare, i nije se uvek lagodno osećala kada joj roditelji dođu u školu.

Pročitajte: Mrzim prevaru, nisam mu bila na grbači - Slađa Delibašić u suzama zbog Đoleta, njegove reči su je dotukle

- Imala sam pritisak nekada, pogotovo u osnovnoj školi, oni su tada bili jako populatni, kada se mama ili tata pojavi u školi to bude opšte ludilo. Bilo je ljubomorne dece koja nisu imala prikladne komentare. Bilo mi je teško u tom periodu, ali sa prihvatila da su mi roditelji poznati i da moram da živim sa tim - rekla je.

 

Boško Karanović

 

Ipak, ništa ne može da se poredi sa trenutkom kada su Slađa i Đole odlučili da se razvedu. Iako je Silvija sa sestrom dobro podnela tužnu vest, i čak podržale roditelje u toj odluci, usledila je velika promena u životu. 

Pročitajte: Razdor u porodici Đogani! Đoletova najstarija ćerka više ne želi da ćuti - Tata ne učestvuje u mom životu...

- Mojoj mami je bilo teško da krene sve ispočetka, ali ona je jaka žena, želela je sve da izgura sama. Pamtim neke situacije kad smo se odselile sa mamom, a tata je ostao u našoj porodičnoj kući. Moja mama je želela da započne samostalan život ali ona je mnogo jaka i nije želela da nam pokaže da joj je teško. Nakon toga je sve došlo na svoje. Ona je lavica, takvu ženu još nisam upoznala - zaključila je Silvija Đogani.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti