Bazen sa morskom vodom i egzotična stabla banane: Pogledate kakav je raj Goca Božinovska napravila u svom dvorištu FOTO

Bazen sa morskom vodom i egzotična stabla banane: Pogledate kakav je raj Goca Božinovska napravila u svom dvorištu FOTO

Autor: | 09/08/2023

0

Dom Goce Božinovske krasi prelepo dvorište

Goca Božinovska sa porodicom živi u Surčinu, gde uživa u miru, tišini i prirodi, daleko od gradske vreve. Od svog doma popularna pevačica napravila je pravi raj, koji deli sa sinom Mirkom, snajom Bojanom i unukom. Mali Zoran upravo je napunio dve godine, pa ovih dana u kući Šijanovih vlada posebna atmosfera.

Instagram

 
 

Na raskošnom enterijeru u zdanju u Surčinu mogle bi da joj pozavide i luksuzne vile svetskih zvezda.

Pročitajte: Celo Valjevo divi se njenom dvorištu - Majka Željka Joksimovića od porodične kuće napravila raj FOTO

Da li znate kako je Goca sredila dvorište? To je tek priča za sebe. Iako je imanje od radoznalih pogleda zaštićeno visokom ogradom i drvoredima, Mirko ponekad na Instagramu objavi fotografije iz njihove porodične oaze nadomak Beograda.

Tako na jednoj slici možemo da vidimo veliki bazen okružen zelenilom, a pored lokalne vegetacije izdvajaju se biljke koje nisu tipične za ovdašnji „teren“, kao što su, na primer, banane.

Instagram

 

Bazen je, očigledno, zvezda dvorišta i epicentar dešavanja u domu Goce Božinovske. Ima specijalnu rasvetu, savršenu za noćne fotografije, što je pokazala i Mirkova supruga Bojana, kada je u prelepoj roze haljini pozirala pored nestvarno plave vode. Svojevremeno se pričalo da je pevačica ovaj bazen neobičnog oblika punila morskom vodom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Bojan Vuković/STAR