Danas je fatalna plavuša koja se tri puta razvodila: Da li znate ko je devojčica sa slike? FOTO

Danas je fatalna plavuša koja se tri puta razvodila: Da li znate ko je devojčica sa slike? FOTO

Autor: | 09/08/2023

0

Nekad i sad fotografije privlače pažnju

Znate li ko je preslatka devojčica sa fotografije, nastale davno, početkom osamdesetih? Danas je velika zvezda ovih prostora. Zapravo, već više od dve decenije u samom je vrhu domaće scene. Još od malih nogu znala je čime će se u životu baviti: nastupala je u popularnim dečjim emisijama kao što je „Muzički tobogan“, pojavljivala se na festivalima, a onda 2000. godine izvela pesmu „Laži me“ na „Sunčanim skalama“ i – ostalo je istorija.

Instagram

 

Sad već znate o kome se radi. Da ne pominjemo da su iza nje i tri braka i blistava karijera... A kada bismo pored ove slike stavili fotografije njene dve ćerke, Hane i Katje, bez razmišljanja biste rekli – mamine male kopije!

Pročitajte: Intimna uspomena - Nataša Bekvalac objavila fotografije sa porođaja FOTO

Devojčica koja radoznalo gleda u foto aparat i ne trepće zove se Nataša Bekvalac, a portret je verovatno nastao nedugo nakon što je prohodala. Objavljen je na jednoj Instagram stranici koja raspolaže zavidnom estradnom arhivskom građom.

Instagram

 

U komentarima ispod nekad i sad objave smenjuju se emotikoni srca i dirljivi komplimenti. Neki su primetili da zanosna Novosađanka veoma liči na svog oca Dragoljuba, drugi da se nije mnogo promenila od najranijih dana. Osim možda boje kose...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti