I srpska majka ima majku: Ova žena je rodila Cecu, nekada je bila seoska učiteljica, danas ima sve što poželi FOTO

I srpska majka ima majku: Ova žena je rodila Cecu, nekada je bila seoska učiteljica, danas ima sve što poželi FOTO

Autor: | 07/08/2023

0

Cecina mama retko se pojavljuje u javnosti

Blistava karijera, enormna popularnost, veliki hitovi – sve ima Ceca Ražnatović, ali je, na prvom mestu, brižna majka. Uz brojne poslovne obaveze uspela je da izvede na put Anastasiju i Veljka, a stiže i da uživa sa unucima. Porodica je svetinja, tome su je roditelji učili od malih nogu.

Mirko Tabašević

 

Majka Mira i otac Slobodan Veličković oduvek su joj bili najveća podrška. Ipak, po sopstvenoj želji, ne eksponiraju se u javnosti i medijima. Nismo ih primetili ni u Cecinom serijalu, mada ih pevačica ponekad spominje.

Pročitajte: 500 kvadrata, bazen, privatna kapela... Zavirite u Cecinu vilu na Kipru FOTO

Viđamo ih tek u retkim prilikama, na porodičnim slavljima. Dok njihova deca žive u vili na Dedinju, oni su ostali u selu Žitorađa kod Prokuplja. Ceca im je sagradila velelepnu kuću, jednom prilikom pokazala je i kako izgleda, uz kratak opis: „Zavičaj”.

Instagram

 

Slobodan je mašinbravar i trgovac, dok je Mira radila kao seoska učiteljica. Po rečima njihove starije ćerke, mama je bila veoma stroga. Škola je bila na prvom mestu, a Ceca i Lidija morale su da na svakom koraku pokazuju da su vaspitane i kulturne. I da slušaju, naravno.

Pročitajte: Ceca u pidžami proslavila 50. rođendan! Zavirite na tajnu zabavu u Ljutice Bogdana FOTO

– Kad ja pričam da je bila stroga, ona mi kaže: „Ajde, Ceco, molim te ne preteruj, sad ja ispadam kao da sam bila neka babaroga, Hitler…” Mislim se, jao… Čuj, do ponoći da dođem kući! Izlazi se u devet, a ona kaže: „Pola deset kući!” Beži, bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja – ispričala je nedavno pred koncert u Nišu i nasmejala novinare.

Privatna Arhiva

 

Cecina mama najveća podrška, ali i najveći kritičar...

U emisiji „Ceca Show‟ otkrila je kako roditelji reaguju posle njenih nastupa. Dok je tata uvek zadovoljan mama, žali se, uvek mora da nađe neku zamerku.

– Čestita mi ona, kaže da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari, ali onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje i energiju. Smatra da uvek mogu bolje, lepše. Posle Ušća, gde sam pevala tri i po sata sama na bini, rekla mi je: „Ono je fenomenalno, nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte...” Ja se mislim, dušu sam ostavila tamo, ali okej, navikla sam (smeh).

Mirko Tabašević

 

Dakle, mama je najveća podrška, ali i najveći kritičar. Disciplina i red moraju da se znaju, gospođa Mira i danas se čvrsto drži svojih načela, no, u potpunosti je razumemo – ipak je po struci učiteljica.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin