Porodila se odbojkašica Stefana Veljković, beba dobila ime koje se danas retko čuje FOTO

Porodila se odbojkašica Stefana Veljković, beba dobila ime koje se danas retko čuje FOTO

Autor: | 07/08/2023

0

Porodila se Stefana Veljković

Stefana Veljković dobila je još jedan najsjajniji trofej. Proteklog vikenda proslavljena odbojkašica drugi put je postala mama i na svet donela devojčicu. “It's a girl!”, napisala je uz fotografiju iz porodilišta i bebi poželela dobrodošlicu.

Alexandre Schneider/Getty Images

 

Radosnu vest odmah je podelio i Stefanin suprug Srećko Lisinac, takođe odbojkaš, a društvu se raduje i njihov sin, dvogodišnji Luka. Čestitke su stigle i od koleginica odbojkašica, porodice, prijateljica... Tako smo iz jedne objave saznali i kako se zove novi član tima Lisinac: “Tatina devojčica Vida”.

Pročitajte: Neopisiva sreća u domu Jelene Janković i tajanstvenog doktora Baraća - Princeza Una slavi 2. rođendan

Vida je staro slovensko ime. Danas se retko čuje, posebno među mlađim generacijama. Potiče od glagola “videti”, ali postoji i pretpostavka da je osnova zapravo latinska i da ima veze sa reči “vita”, što znači “život”.

Instagram

 

Stefana i Srećko proteklih godina su živeli u Italiji, gde je iskusni bloker i srpski reprezentativac igrao za Trentino. Nedavno je potpisao ugovor s klubom iz Varšave, što bi moglo da znači da će porodica promeniti adresu. Lepa Stefana takođe je igrala u Italiji. Sećamo se kako je svega nekoliko meseci posle porođaja zaigrala za tim Srbije na Evropskom prvenstvu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images