Drugi dom: Zavirite u prelepi stan Nine Badrić na Hvaru u kojem hrvatska zvezda provodi leto FOTO

Drugi dom: Zavirite u prelepi stan Nine Badrić na Hvaru u kojem hrvatska zvezda provodi leto FOTO

Autor: | 03/08/2023

0

Hvar je ostrvo sreće, sunca i lavande. Poslednjih decenija nezaobilazna je letnja destinacija turista sa dubljim džepom iz svih krajeva sveta, ali i najvećih zvezda šou-biznisa. Na severnoj obali, s pogledom na Brač preko puta, smestila se Jelsa, malo mesto sa velikom lukom, okruženo mirisnom borovom šumom, vinogradima i maslinicima.

Upravo je ovaj živopisni gradić, koji odiše mediteranskom atmosferom i dalmatinskim šarmom, postao drugi dom hrvatske pop dive Nine Badrić.

Instagram

 
 

Pre nekoliko godina Nina je u Jelsi snimila romantični spot za pesmu „Volim te, volim“, gde joj je društvo pravio naočiti glumac Slavko Sobin.

Pročitajte: Smršala je 20 kilograma i ponosno se skinula u kupaći - Nina Badrić druga žena zahvaljujući Novaku Đokoviću FOTO

Nije se odlučila za kuću, već za stan, s pogledom od bar milion dolara. Ništa pretenciozno, ali puno dobrog ukusa, mira i nenametljivog luksuza. Odmor za dušu i telo.

Instagram

 

Pratiocima na Instagramu Nina često daje na uvid detalje enterijera, koji odiše modernim izrazima, perfektno ukomponovanim sa tradicijom.

Pročitajte: Letnja haljina Nine Badrić sužava struk i pokriva višak na stomaku, prelepa je i lagana FOTO

Poseban akcenat priči daje kamen u klasičnom dalmatinskom graditeljskom maniru, a u svakom kutku primetno je da pevačica preferira eleganciju u sprezi sa minimalističkim detaljima i retro momentima.

Instagram

 
 

U spektru boja dominira bela, koja u kombinaciji sa prirodnom svetlošću prostoru pruža širinu i još poneku dimenziju. Neki komadi nameštaja su u vintidž stilu, što se najviše primećuje u kuhinji sa elementima u tirkiznim nijansama.

Instagram

 
 

U Nininoj hvarskoj oazi sve je podređeno hedonizmu. „Svet je pun čuda“, napisala je pored jedne fotografije romantičnog zalaska sunca koji je uhvatila kroz prozor.

 

Kad poželi da se osveži, svuda okolo su male uvale sa skrivenim plažama i čistim morem. Bolje od bekstva, kako kaže naziv poznatog domaćeg filma.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti