Ko bi rekao da je Bastijan ovoliko stariji od Ane? Srpski zet proslavio rođendan, brojku svi gledaju u neverici FOTO

Ko bi rekao da je Bastijan ovoliko stariji od Ane? Srpski zet proslavio rođendan, brojku svi gledaju u neverici FOTO

Autor: | 02/08/2023

0

Bastijan Švajnštajger proslavio rođendan, evo koliko je stariji od Ane

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, dve velike sportske zvezde, sada su „penzioneri‟ i do mile volje mogu da uživaju u svemu čega su nekad morali da se odriču zarad karijere.

Leto provode na španskom ostrvu, gde je nekadašnja teniserka kupila kuću pre nego što je upoznala nemačkog fudbalera. Savršena oaza za porodični tim, koji je odnedavno bogatiji za još jednog dečaka.

Instagram

 

U domu porodice Ivanović–Švajnštajger juče je bilo veselo. Bastijan je proslavio rođendan, a lepa supruga mu je tim povodom na Instagramu uputila emotivnu poruku koja je mnoge raznežila.

Pročitajte: Neka mi je snaja sto puta - Slike sa letovanja otkrile u kakvim je zaista odnosima Ana Ivanović sa Draganom Džajić FOTO

„Zahvalna što delim život, ljubav i roditeljstvo sa tako divnim čovekom kao što si ti. Srećan ti rođendan“, napisala je Ana na popularnoj društvenoj mreži i priložila zajedničku fotografiju.

Instagram

 

Bastijan je juče proslavio 39. rođendan, a sudeći po komentarima na Instagramu, malo ko je znao da je razlika između supružnika samo četiri godine. Anin rođendan tek nam predstoji, 6. novembra napuniće 36.

Pročitajte: Mislili su da ih niko ne gleda - Ovako se Bastijan zaista ponaša prema Aninoj majci, slike sa letovanja otkrile istinu FOTO

Švajnštajger je na svom Instagram-profilu zahvalio svima na čestitkama i lepim željama.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Brax

Pročitajte još

Najnovije vesti