Filip i Nina najveća su joj radost: Ovo su unuci Slavice Đukić Dejanović koji žive u Portugalu FOTO

Filip i Nina najveća su joj radost: Ovo su unuci Slavice Đukić Dejanović koji žive u Portugalu FOTO

Autor: | 28/07/2023

2

Funkciju ministra prosvete u Vladi Srbije ubuduće će obavljati Slavica Đukić Dejanović. Uvaženi neuropsihijatar i dugogodišnji profesor Medicinskog fakulteta u Kragujevcu, u dugoj i bogatoj karijeri bila je ministar zdravlja, ministar za demografiju i populacionu politiku, predsednica Skupštine Srbije, ali i direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević.

Aleksandar Krstović

 
 

Na pitanje šta je, osim poslovnih uspeha, čini srećnom i ponosnom gospođa Đukić Dejanović nedavno je u intervjuu za HELLO! magazin rekla:

Pročitajte: Nije želela klasičnu venčanicu - Ovako je Slavica Đukić Dejanović devedesetih stala pred matičara FOTO

‒ Moja najveća radost je što sam baka, majka, supruga, ćerka, prijatelj, a aktivna sam u značajnom delu svojih profesionalnih potencijala.

Aleksandar Krstović

 
 

Slavica Đukić Dejanović udavala se dva puta. U prvom, mladalačkom braku, dobila je sina Dušana Đokovića, koji je danas ugledni ginekolog u Portugalu.

Pročitajte: Mama, ja imam tumor - Bolest sina jedinca Slavicu Đukić Dejanović promenila je iz korena

‒ Nema dileme da su mi unuci Filip i Nina ne samo najveća radost, već i inspiracija za moju mentalnu i fizičku aktivnost. Oni imaju mnogo mašte, ljubavi i izvor su svih svojstava u meni ‒ kaže ponosna baka.

Miloš Nadaždin/Blic TV

 

Novoizabrana ministarka prosvete po drugi put je stala pred matičara devedesetih godina i sa suprugom Rankom Dejanovićem uživa u srećnom braku skoro tri decenije.

ATA Images

 

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Blic TV