Aleksandra Prijović jednom puni 25 godina: Anastasija Ražnatović najveselija na žurki, slavljenica nikad lepša (foto/video)

Aleksandra Prijović jednom puni 25 godina: Anastasija Ražnatović najveselija na žurki, slavljenica nikad lepša (foto/video)

Autor: | 23/09/2020

0

Aleksandra Prijović - 25. rođendan proslavila ludom žurkom 

Aleksandra Prijović juče je bila najsrećnija žena na svetu. Otkako je otkucala ponoć i stigao 22. septembar njen telefon nije prestajao da zvoni. Prijatelji, rođaci, kao i brojne kolege i saradnici čestitali su joj 25. rođendan, koji je ona oduševljeno dočekala u krugu porodice. Suprug Filip i ove godine iznenadio ju je prelepim buketom, kao i skupocenim poklonom koji je i dalje tajna.

Pročitajte: Trenutak neizmerne sreće - Aleksandra Prijović u šetnji sa sinom (video)

Aleksandra je odlučila da na rođendan publiku obraduje novim spotom i pesmom pod nazivom „Legitimno“.

Publika je sa oduševljenjem dočekala novi hit, a slavljenica je punog srca uživala u svom danu. Odlučila je da 25. rođendan proslavi u krugu bliskih prijatelja na žurki koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Sjajno raspoložena u uskoj seksi svilenoj haljini Prija je dočekala goste, koji su bili oduševljeni njenim izdanjem. A onda se latila mikrofona i zapevala velike hitove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra_zivojinoviic_fp) дана 22. Сеп 2020. у 10:18 PDT

Na Aleksandrin parti došla je i Anastasija Ražnatović, koja je neposredno pred polazak pokazala i svoj besprekoran stajling, kao i novu frizuru.

Pročitajte: Aleksandra Prijović pokazala sina - Na koga vam liči mali Aleksandar?

Uživajući u provodu kod Aleksandre, i Anastasija je odlučila da zapeva i slavljenici ispuni muzičku želju.

Kada je maestralni Aco Pejović zapevao svojoj kumi Aleksandri, atmosfera je bila na vrhuncu. Pogledajte kako se noćas slavilo i lumpovalo kod Živojinovića, na Aleksandrinoj žurki povodom 25. rođendana.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti