Milić Vukašinović hitno operisan, oglasila se supruga Suzana: Evo u kakvom je stanju čuveni roker

Milić Vukašinović hitno operisan, oglasila se supruga Suzana: Evo u kakvom je stanju čuveni roker

Autor: | 27/07/2023

0

Milić Vukašinović hitno operisan

Nije tajna da je Milić Vukašinović niz godina vodio buran život koji mu je narušio zdravlje. Nedavno je bio prinuđen da prekine odmor i obrati se lekarima zbog nesnosnog bola u nozi.

Odmah je primljen na Kliniku za kardiovaskularnu hirurgiju u Beogradu, gde mu je zakazana hitna operacija.

Ata Images

 

– Odem na ultrazvuk leve noge, kad aneurizma. Onda su mi gledali i desnu nogu, kažu ima i na njoj, ali manje. Ipak, prvo će rešiti levu, koja me užasno boli. Ubija ‒ poručio je sedamdesettrogodišnji muzičar iz bolničke postelje.

Pročitajte: Gubitak bebe načisto ih je dotukao - Milić i Suzana Vukašinović obeležavaju deceniju braka, o njihovoj svadbi dugo se pričalo (foto)

Operacija je obavljena i prošla je u najboljem redu, a Milićeva supruga je preko društvenih mreža lekarima uputila reči zahvalnosti:

„Mića je operisan, dobro je. Hvala doktoru Igoru Končaru, njegovim kolegama hirurzima i svom medicinskom osoblju sa Kardivaskularne hirurgije što su mu spasli život.”

Ata Images

 

Suzana Vukašinović zahvalila je javno i porodičnim prijateljima, Raki Mariću, Perici Stojanoviću, Banetu Lavu i Miši Begenišiću, što su pomogli da, kako je navela, bude spasen život doktora, aludirajući na nadimak njenog muža „doktor za rokenrol”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images