Kao Bred Pit i Anđelina Džoli: Mili letuje sa prezgodnom suprugom, vilice padaju od njihovih trbušnjaka FOTO

Kao Bred Pit i Anđelina Džoli: Mili letuje sa prezgodnom suprugom, vilice padaju od njihovih trbušnjaka FOTO

Autor: | 24/07/2023

0

Supruga Aleksandra MIlića Milija je neverovatno lepa

Aleksandar Milić Mili kao i većina estrade ovaj period godine provodi na letovanju i uživanju u suncu. Ove godine kompozitor je bio obasipan komplimentima zbog sjajnog fizičkog izgleda, jer se vreme utrošeno u teretani i te kako vidi, posebno sad kada je Mili na plaži.

Instagram

 

Poslednjom fotografijom na kojoj se slikao sa suprugom Ninom zapalila je društvene mreže, jer niko ne može da proceni ko bolje izgleda. Mili i Nina uživali su na jahti, a mnogi su primetili da su zgodni kao Bred Pit i Anđelina Džoli.

Pročitajte: Aleksandar Milić Mili za novi HELLO! - Moja Nina se svakog jutra budi s osmehom

O lepoti supruge Aleksandra Milića uveliko se zna. Uprkos tome što je takođe poznato da Nina vodi računa o izgledu, svi su bili oduševljeni njenom formom nakon dvoje dece. Samo je pitanje ko ima bolje trbučnjake, ona ili suprug.

Instagram

 

Mili čuva svoj privatni život, ali svojevremeno je ispričao kako je upoznao suprugu.

- Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Drugaricama sam odmah rekao – dan kada Nina sleti, ja moram da znam. Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: „Vidi, plan je ovakav. Sutra ujutru ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to to. Mi se čujemo oko podne3,ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo“ – ispričao je Mili jednom prilikom.

Pjer Antoni Alard

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pjer Antoni Alard

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti