Nikad nije kasno: Ruška Jakić u devetoj deceniji ponovo će reći "Da!"

Nikad nije kasno: Ruška Jakić u devetoj deceniji ponovo će reći "Da!"

Autor: | 24/09/2020

0

Nekadašnja televizijska zvezda, Ruška Jakić živi svoju poznatu mantru "Ljubav je uvek u modi". Njen pozitivan stav, vera u život i sebe, ali i neverovatna harizma su dokaz da zaista privlačimo ono što zračimo. Naime, Ruška je nedavno otkrila da živi od danas, do sutra i trudi se da od svakog dana uzme ono što je najdragocenije.

– Živi se danas za danas, ne razmišljam o sutra, nemam čak ni hrane za sutra. Kupujem koliko mi je potrebno. Besmisleno je stvarati zalihe, sve to vodi u psihologiju straha. Strah od nas pravi onakve ljude kakvi ne treba da budemo - rekla je Ruška i pozvala sve da o životu razmisle pozitivno.

– Preporučila bih svima da zadrže pozitivan stav, da se raduju životu i da veruju da ih čeka nešto najbolje. - rekla je za "Alo" zvezda.

I upravo takvim pozitivnim stavom, Ruška je čini se prizvala ljubav u svoj život i otkrila da za nju tek dolazi ono najbolje.

Pročitajte: Ruška Jakić ne odustaje od braka i pisanja - Čekam da mi se dogodi četvrti muž

Naime, tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" voditeljka je upitala Rušku, da li za ljude njenih godina u Srbiji ima života.

- Naravno da ima života! Ja se udajem četvrti put sad i šta mi fali?! - priznala je Ruška u emisiji "Magazin In" i iznenadila sve u studiju.

Udaje se Ruška Jakić - vest je koja je mnoge iznenadila. Ipak, kako je reč o jednoj vedroj ženi, koja uživa u izazovima, nestrpljivo očekujemo da vidimo, kako će taj dan u njenom životu biti obeležen i da li će i u osamdeset drugoj obući belo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs