Ćerka Ivana Ivanovića zavela poznatog repera: Pogledajte snimke, sve puca od strasti VIDEO

Ćerka Ivana Ivanovića zavela poznatog repera: Pogledajte snimke, sve puca od strasti VIDEO

Autor: | 21/07/2023

0

Staša Ivanović zavela poznatog repera

Relja Popović predstavio je spot za novu pesmu „Hladno leto“. Bez obzira na naslov, singl ima sve uslove da postane „vreli“ hit, posebno ovih dana kada se ceo region „kupa“ u tropskom afričkom talasu.

Već visoku temperaturu sigurno će podići video-priča u kojoj popularnom muzičaru društvo pravi starija ćerka Ivana Ivanovića.

Instagram

 
 

Staša Ivanović ima 19 godina i, jednom rečju, pleni. Harizma i istančan modni stil njeni su zaštitni znaci, a bavi se i posebnom umetnošću – baletom, koji odlikuju lagani, nežni i sofisticirani pokreti.

Pročitajte: Život sa tri dame - Zavirite u prelepi stan Ivana Ivanovića u kom glavnu reč vodi ćerkica Lola FOTO

Pohađala je čuvenu Baletsku školu „Lujo Davičo“, članica je plesnog ansambla „Bitef teatra“, učestvovala je na takmičenjima, pojavljivala se u predstavama... Pre nekoliko godina svoje plesne veštine pokazala je i u spotu „Fight“ Mateje Vukašinovića.

youtube printscreen

 

Ljubav prema sceni Staša je nesumnjivo nasledila od oca, samo što je ne ispoljava pred kamerama, već nešto drugačije, kroz ples i igru. Veoma je talentovana, a sigurni smo da će i vas očarati kada je vidite u Reljinom spotu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram