Objava Milana Marića rastužila sve: Napustila nas je posle duge i teške borbe, pamtićemo te

Objava Milana Marića rastužila sve: Napustila nas je posle duge i teške borbe, pamtićemo te

Autor: | 18/07/2023

0

Milan Marić oglasio se danas na svom Instagram profilu i obavestio pratioce da je preminula Tea Korolija, producentkinja koja je radila na seriji "Besa" u kojoj je Marić imao jednu od vodećih uloga.

Getty Images

 

Glumac je podelio objavu Instagram profila ove serije, u kojoj se produkcija oprostila od svoje voljene koleginice.

- Posle duge i hrabre borbe napustila nas je producentkinja Tea Korolija. Pamtićemo je po velikoj energiji, optimizmu, volji i podršci koju je imala za svoje kolege - navodi se u objavi.

Tea je diplomirala filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Profesionalnu karijeru započela je radom na produkciji TV reklama. Potom je 2004. godine postala direktorka Le Spot Productions koji je realizovao neke od nezaboravnih reklama. Od 2014. godine vodila je produkcijsku kuću Adrenalin gde se fokusirala na razvoj i produkciju originalnog serijskog programa u Srbiji i regionu.

Pročitajte: Niko me nije pripremio za ovo, ne znam kako dalje - Milan Marić ne krije kroz šta prolazi (VIDEO)
 

U tom periodu realizovane su neke od najpopularnijih i najgledanijih serija kao što je "Besa" (prva i druga sezona) potom "Žmurke", "Na slovo na slovo", "Pogrešan čovek", kao i više različitih TV formata poput "Potera", "Flešbek" i druge.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti