Sloboda Mićalović se skinula u kupaći i bez pardona u četrdesetim pokazala sve FOTO

Sloboda Mićalović se skinula u kupaći i bez pardona u četrdesetim pokazala sve FOTO

Autor: | 16/07/2023

1

Kupaći Slobode Mićalović je nestvaran

Uvek svedena, svoja, jednostavna, a zanosna! Glumica Sloboda Mićalović prkosi trendovima, a na fotografijama jedne od najlepših glumica u regionu, nećete videti ništa više od onoga što želi da pokaže.

Ata Images

 

Slobodu i njene sestre Draganu i Mirjanu nedavno smo imali prilike da vidimo na Banjaluka festu, gde su se pojavile u elegantnim haljinama i oduševile prisutne stilom, ali i zanosnim figurama.

Pročitajte: Jedinstven modni okršaj - Sve sestre Mićalović konačno na istom mestu, da li Mirjana može da parira Slobodi i Dragani?

U moru Bobinih fotografija sa javnih događaja i putovanja, pronašli smo i one koje glumica objavljuje čini se kada je najopuštenija i to u kupaćem kostimu.

Instagram

 

Kako smo mogli da primetimo, Mićalovićeva voli da eksperimetniše, pa tako nosi i dvodelne i jednodelne modele, različitih boja.

Instagram

 

I dok se na milionskim profilima poznatih ličnosti pojavljuju fotografije nauljenih “obrađenih” tela, Sloboda je pokazala kako treba da izgleda žena u četrdesetim, bez pardona.

Pročitajte: Tako slične, a tako različite - Ovako je Sloboda Mićalović sa svojim bliznakinjama provela vikend, Vera i Mila oduševile FOTO

Inače, glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković sušta su suprotnost onome što gledamo na Instagram profilima vrtoglave popularnosti, pa tako umesto Sejšela, Maldiva i skupih jahti, biraju peskovite plaže na primorju, ali i kućice na reci, gde provode leto kao sasvim običan svet.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Mima 18:01 16.07.2023
Odgovori

Bravo za fotku! Skroz prosečna, realna fotka, prosečne, realne Slobode. Mrškasta, bela, mčohava žena, i limenka piva, na obali mulja e reke. Baš tako izgleda glamurozna život ove srpske Monike Beluči. Pozdravljam njenu opuštenost i ne*banje nikog, a vi konačno prestanite da je uveličate i pravite divu od nje.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još