Ko želi da spava u krevetu Lee Kiš? Zavirite u prelepu vikendicu na Avali koju voditeljka izdaje FOTO

Ko želi da spava u krevetu Lee Kiš? Zavirite u prelepu vikendicu na Avali koju voditeljka izdaje FOTO

Autor: | 12/07/2023

0

Lea Kiš izdaje prelepu vikendicu na Avali

Luksuzan godišnji odmor o kome mnogi maštaju Lea Kiš može sebi da priušti svakodnevno. Naime, voditeljka na Avali ima vikendicu, zapravo kuću od više stotina kvadrata, skrivenu u prelepoj prirodi nadomak Beograda.

Mirko Tabađević

 

Osim po brižljivo uređenom dvorištu, imanje se izdvaja i po tome što ima veliki bazen pored koga su, kao u najbolje opremljenim hotelima, smeštene udobne ležaljke. Mesta za odmor ima i na velikoj terasi, gde se nalazi udobna garnitura sa ukrasima od kovanog gvožđa.

Instagram

 
 

Unutrašnjost kuće opremljena je kao da vlasnici tu žive, a ne da samo provode slobodno vreme. Kožni dvosedi, umetničke fotografije, tehnika...

Pročitajte: Skriveno od pogleda - Pogledajte kako izgleda kuća Jovana Memedovića u prirodi, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

Lea Kiš ispričala je da u kući najčešće boravi u toplim letnjim danima, kada je u gradu nesnosna žega. Društvo joj prave suprug Momčilo Jokić i ćerka Sara Mia.

Instagram

 

− Svaki deo kuće sređujemo već skoro deceniju, tako da nemam omiljeni kutak – priznala je i naglasila da se ne konsultuje sa stručnjacima, već njen suprug voli da osmišljava enterijer.

Pročitajte: Selo moje lepše od Pariza - Zavirite u porodičnu kuću Saše Joksimovića, seosku lepoticu na rubu šume (foto)

– On je rođen na moru i do studija je živeo u tom ambijentu, tako da naša kuća na Avali umnogome podseća na morske kuće. Mnogo kamena, konoba i boje mora...

Instagram

 

To bi ujedno bila najbolja preporuka za sve koji žele da zavire u dom Lee Kiš, budući da se vikendica na Avali iznajmljuje za devojačke večeri, dečje rođendane ili jednostavno za odmor u prirodi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još