Upečatljivo izdanje: Darija Kisić u poseti Iranu pokrila glavu hidžabom FOTO

Upečatljivo izdanje: Darija Kisić u poseti Iranu pokrila glavu hidžabom FOTO

Autor: | 11/07/2023

0

Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju, boravi u poseti Iranu. Jedna od najbolje obučenih žena na našoj političkoj i uopšte javnoj sceni i ovog puta pokazala je da je dama od stila.

Uz puno poštovanje prema tradiciji zemlje u kojoj se obrela, oduševila je učesnike konferencije još jednim izuzetnim izdanjem.

Instagram

 

Za tu posebnu priliku gospođa Kisić odabrala je i posebnu garderobu u svetloljubičastoj nijansi koja joj savršeno pristaje. Kao i ostale učesnice događaja nosila je hidžab.

Pročitajte: Tamara Vučić u Teheranu - Prva dama ispoštovala običaj, pogledajte kako se obukla za Kongres uticajnih žena FOTO

‒ Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da u razgovoru sa potpredsednicom Islamske Republike Iran za pitanja žena i porodice Enzih Khazali u Teheranu predstavim mere populacione politike Republike Srbije koje su, na radost svih nas, počele da daju dobre rezultate.

Instagram

 

‒ Iskreno verujem da će razmena znanja i iskustva, novih istraživanja i primera dobre prakse biti veoma značajni za dalju saradnju i poboljšanje demografske slike obe zemlje – istakla je ministarka u objavi na Instagramu, ispod koje su se ređali i komplimenti na račun njenog neuobičajenog, ali izuzetno upečatljivog stajlinga.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images