Gledate je u Porodičnom blagu, a ne znate da joj je rođeni brat jedan od najmoćnijih srpskih političara FOTO

Gledate je u Porodičnom blagu, a ne znate da joj je rođeni brat jedan od najmoćnijih srpskih političara FOTO

Autor: | 05/07/2023

0

Sestra Ivice Dačića je naša poznata glumica

Od pre nekoliko dana gledaoci su u prilici da ponovo pogledaju seriju “Porodično blago”, prisete se likova koje su voleli i dijaloga koji se i danas citiraju. Iako je premijerno emitovana krajem devedesetih godina serija je i dalje aktuelna i zanimljiva.

youtube printscreen

 

Osim glavnih junaka, koje su igrali iskusni glumci, simpatije su zadobili i neki sporedni likovi, koji su se jednostavno “nametnuli”. To je bio slučaj i sa Emicom Dačić, koja je igrala Zoricu, sekretaricu Ljubomira Starčevića Risa, koga je glumio Branislav Lečić.

Kasnije je ostvarila i niz manjih uloga u serijama “Stižu dolari”, “Miris kiše na Balkanu”, “Jelena”, a pamti je i pozorišna publika.

Pročitajte: Muškarci su mu zavideli, žene padale pred noge - Na doktora Popca ostalo samo sećanje, Aleksandar Dunić danas je neprepoznatljiv

Emica Dačić je završila čak dva fakulteta, pedagogiju i glumu, godinama je bila zaposlena u jednoj kompaniji, ali u poslu nikada nije “potezala veze”, niti se hvalila činjenicom da joj je Ivica Dačić rođeni brat.

Facebook

 

Kada je u 48. godini po prvi put postala majka, Ivica Dačić nije krio oduševljenje.

Lenka je nešto najlepše što nam se desilo u porodici, dugo smo je čekali i našoj sreći nije bilo kraja kad se rodila. Sestra i ja smo jako vezani jedno za drugo, tako da ne znam ko se od nas dvoje više radovao kad nam je došla Lenka. Ponosan sam ujak i trudim se da se što češće viđam sa svojom sestričinom. Moja deca su već velika i sa njima danas nema mnogo dečje igre, a sa Lenkom je to uvek praznik,” ispričao je za “Hello!”

Pročitajte: Žene političara u opakom modnom duelu - Sanja Dačić, Ana Ružić i Milica Selaković, da li se ovako dolazi na svadbu? (anketa)

Inače, ime Emice Dačić našlo se u medijima i mesec dana pre nego što se porodila.

Naime, u neposrednom komšiluku njihovog porodičnog stana na Zvezdari buknuo je požar koji se brzo širio, ali su sestra i majka ministra spoljnih poslova, kao i ostali stanari zgrade, na vreme evakuisani.

Nemio događaj, srećom, okončan je samo sa materijalnom štetom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs RTS

Pročitajte još