Nikola Kojo ljubi Vladimirov krst, majci pozlilo: Pretužne scene na sahrani brata našeg glumca, da srce prepukne FOTO

Nikola Kojo ljubi Vladimirov krst, majci pozlilo: Pretužne scene na sahrani brata našeg glumca, da srce prepukne FOTO

Autor: | 04/07/2023

0

Sahrana brata Nikole Koja

Vladimir Kojo, brat od strica Nikole Koja, koji je tragično izgubio život 29. juna, sahranjen je na Novom groblju u Beogradu. U kapelu je među prvima ušao poznati glumac, koji je doneo venac od crvenih gerbera, potreseno poljubio krst, a zatim sa ostalim članovima porodice primao izjave saučešća.

ATA Images

 

Opelo je održano u 14 časova, posle čega se tužna povorka u tišini uputila ka grobnom mestu. 

Pošto je pretrpeo stravičan udar konja na hipodromu, Vladimir Kojo je pao u komu i lekari su se danima borili za njegov život, ali pomoći nije bilo. 

Pročitajte: Nikola Kojo pogođen velikom tragedijom - Ponizno vas molim, dajte im šansu da se oporave...

– Lekari su se čudili kako je uopšte preživeo takav udarac, kao da ga je voz udario. Sin mu je bio tu, on ga je reanimirao. On je prvi video šta se desilo, i moj brat. Ja sam naišao nekoliko sekundi posle toga. Dva puta mu je u deset minuta stao puls, dva puta smo ga reanimirali. Hitna pomoć je stigla brzo, ali meni je to delovalo kao večnost, kad mi čovek na rukama umire. Pokupili su ga i odmah su probali i oni da ga reanimiraju. Bio je zdrav čovek, imao je jako srce, ali povrede su bile takve da nije mogao da se spase – ispričao je prijatelj pokojnog Vladimira Koja, a preneo telegraf.rs.

ATA Images

 

Sin Velja od oca se oprostio potresnim rečima: 

– Nedostajaće mi svako naše zajedničko jutro, tvoji pozivi i naše nedelje na trkama. Hvala ti na svemu što si me naučio. Tvoj sin.

Pročitajte: Tuga je neopisiva - Preminuo brat Nikole Koja

Iako je Nikola Kojo jedan od naših najpopularnijih glumaca, o njegovom privatnom životu ne zna se praktično ništa. Njegovo ime našlo se na čitulji koju je objavila porodica, u kojoj se kao ožalošćeni navode: majka Milica, sin Velja, braća Nikola, Ljuba i Miroslav, setra Brankica, tetka Jagoda, kao i ostala rodbina i prijatelji.

ATA Images

 

ATA Images

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images