Skinula se u kupaći i pokazala ogromnu tetovažu: Da li verujete da ovako izgleda majka Sergeja Milinkovića Savića FOTO

Skinula se u kupaći i pokazala ogromnu tetovažu: Da li verujete da ovako izgleda majka Sergeja Milinkovića Savića FOTO

Autor: | 03/07/2023

0

Majka Sergeja Milinkovića Savića zaljubljena u tetovaže

Sergej i Vanja Milinković Savić su najpoznatija braća srpskog fudbala. Njihov otac Nikola svojevremeno se bavio istom sportom, dok je majka Milijana bila košarkašica. Nastupala je i za reprezentaciju.

Sinovi nisu nasledili ljubav prema košarkaškoj lopti, ali jeste ćerka Jana, koja ima 18 godina. O njoj ćemo verovatno tek čuti.

Instagram

 
 

Sergej, vezni igrač rimskog Lacija, ovih dana se sa porodicom odmara na moru. Iz letnjeg albuma izdvaja se jedna preslatka fotografija sa plaže koja je raznežila njegove pratioce na Instagrmau.

Glavne zvezde su baka i unuka, odnosno Milijana i Sergejova ćerka Irina. Devojčica je na svet došla prošle godine, kada je njen tata sa selekcijom Srbije igrao na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pročitajte: Sergej Milinković Savić u prvoj šetnji sa ćerkom Irinom FOTO

Mnogi su primetili da se gospođa Milijana odlično drži i da je dugogodišnje bavljenje sportom svakako ostavilo pozitivan trag na njenoj figuri. Posebno je interesantan ukras preko leve ruke, odnosno tetovaža. Nešto što nemaju baš sve bake, zar ne?

Instagram

 

Braća su svojevremeno objasila zbog čega nose dva prezimena – jedno očevo, drugo u čast majke. Naime, rođeni su u Španiji, a prema tamošnjim pravilima deca po rođenju dobijaju prezimena oba roditelja.

Pročitajte: Vanja Milinković Savić na vratu istetovirao oči, oduševićete se kad čujete čije su FOTO

S obzirom na njihovu visinu – Vanja ima 202 centimetra, dok je Sergej deset centimetara niži – nema sumnje da bi bili i izvrsni košarkaši. Imali su od koga da naslede talenat i za taj sport.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin