Lekari rekli svoje, dilema više nema! Ovo je prava istina o unakaženom licu Ane Nikolić

Lekari rekli svoje, dilema više nema! Ovo je prava istina o unakaženom licu Ane Nikolić

Autor: | 03/07/2023

0

Snimak Ane Nikolić zabrinuo javnost, stručnjaci dali svoj sud

Imajući u vidu da je Ana Nikolić za jesen najavila veliki solistički koncert u Areni, moglo se očekivati da ovo leto provede promovišući spektakl koji je planirala, a usput spoji lepo i korisno i zakaže nekoliko nastupa na primorju.

Nažalost, vesti koje su ovih dana preplavile medije upućuju na to da je njena karijera krenula silaznom putanjom. I, što je još gore, kao da su joj svi koje poznaje okrenuli leđa. Osim Jelene Karleuše, koja joj je javno uputila podršku, od ostalih kolega nisu se mogle čuti ohrabrujuće poruke.

Miša Obradović

 

Nekada jedna od najpopularnijih, pa i najzgodnijih pevačica na ovim prostorima već duže muči muku sa problemima, a najnoviji snimci koji kruže internetom pokazali su stravične „kratere” na Aninom licu.

Pročitajte: Nikad tužnija mlada - Ovako je Ana Nikolić izgledala na tajnom venčanju sa Rastom na koje nisu pozvali čak ni roditelje

Odmah su krenula nagađanja da je reč o posledici konzumiranja alkohola ili nekih sintetičkih droga koje, navodno, mogu da izazovu slične promene. Međutim, eksperti tvrde da bi, da je zaista reč o zloupotrebi narkotika, te rane, koje su obično posledica „kopanja” prstima, izgledale drugačije.

Instagram

 

– Ovo što vidimo na Aninom licu je najverovatnije rezultat loših laserskih tretmana, što se često dešava kada se poverenje pokloni nestručnim, bolje reći, priučenim lekarima i kozmetičarima – kažu dobro upućeni u temu.

Bilo kako bilo, deljenje sličnih snimaka nikome neće pomoći, Ani ponajmanje. U ovom trenutku svakako bi joj mnogo više značilo da čuje utešne reči i dobije stručnu pomoć, kakva god da joj je potrebna, kako bi nastavila sa normalnim životom i vratila se zdrava svojoj porodici.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović