Oglasila se Olivera Kovačević nakon promena na RTS-u: Evo šta ima da kaže o koleginici koja dolazi na njeno mesto

Oglasila se Olivera Kovačević nakon promena na RTS-u: Evo šta ima da kaže o koleginici koja dolazi na njeno mesto

Autor: | 01/07/2023

0

Olivera Kovačević se oglasila

Kao bomba odjeknula je vest da Olivera Kovačević više nije urednica zabavnog programa Radio-televizije Srbije. Na jučerašnjoj sednici Upravnog odbora Javnog servisa na vodeće pozicije imenovana su nova lica.

Andreja Damnjanović

 

Olivera se sada prvi put oglasila nakon ove odluke.

– Urednica sam Zabavnog programa RTS-a od 2015. Mandat mi je produžen 2019., a prema Statutu na toj funkciji urednici mogu da budu najviše dva mandata po četiri godine – izjavila je Olivera za "Blic".

Pročitajte: Ovo je njen i Borkov ljubavni kutak - Pogledajte gde živi Olivera Kovačević, jedan detalj na zidu oduzima dah (FOTO)

Njen mandat ističe 21. jula, a da li će ostati na Javnom servisu, kako kaže, zavisi od ugovora koji joj bude ponuđen. Na mesto urednice Zabavnog programa imenovana je Sandra Perović, a Olivera je prokomentarisala ovu odluku.

– Drago mi je što je ona izabrana. Ima iskustvo, bila je i moja zamenica, i verujem da će dobro obavljati posao – ističe Olivera Kovačević za "Blic".

Boško Karanović

 

Podsetimo, za glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog programa imenovan je Vladimir Kecmanović, a na mesto vršioca dužnosti Obrazovno-naučnog programa izabrana je Vesna Pavliček.

Pročitajte: Nežna strana čelične lejdi - Olivera Kovačević pokazala kako njen dom izgleda u vreme praznika, prizor će vas oduševiti (foto)

Dve decenije Sandra Perović stalni je gost na tri najznačajnija svetska filmska festivala, u Kanu, Veneciji i Berlinu, sa kojih izveštava gledaoce u Srbiji i radi intervjue sa najvećim zvezdama sedme umetnosti. Na Radio-televiziji Srbije punih je trideset godina. 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović

Pročitajte još