Razočarala muškarce: Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks bomba Samanta Foks FOTO

Razočarala muškarce: Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks bomba Samanta Foks FOTO

Autor: | 29/06/2023

0

Mnogo pre Pamele Anderson i epidemije silikona svetom su harale dve potpuno prirodne dame. Jedna je bila Engleskinja Samanta Foks, druga italijanska seks bomba Sabrina Salerno. No, dekolte nije bio njihov jedini atribut, budući da su obe ostvarile prilično uspešnu muzičku karijeru.

Profimedia

 

Samanta, rođena 1966. godine u Londonu, na sceni se pojavila polovinom osamdesetih. Već prvi hit „Touch me“ brzo je osvojio planetu, što zahvaljujući tada aktuelnom italo-disko zvuku, što zbog bujnog poprsja gospođice koja je izvodila pesmu.

Pročitajte: Samanta Foks o traumatičnoj mladosti i ocu alkoholičaru koji ju je tukao

Iako je, sa svojih 155 centimetara, važila za „džepnu Veneru“, uspela je da pomrsi konce tadašnjim dugonogim lepoticama i istakne se gornjim delom tela, za koji je postala sinonim.

Playboy

 

Često je pozirala u toplesu, što je u ono vreme bilo na ivici skandala. Slikala se za „Playboy“, mamila uzdahe gde god bi se pojavila, šoferi su lepili njene postere po kamionima, a automehaničari po majstorskim radionicama. Mnogi i danas nose tetovaže s njenim imenom. Od onih najnasrtljivijih morali su da je čuvaju telohranitelji.

Pročitajte: Ovo je prirodna boja kose Pamele Anderson, ne biste je prepoznali za tri života FOTO

– Bog mi je podario telo. Znam da su moje fotografije usrećile brojne ljude i drago mi je što sam u tome učestvovala – rekla je nedavno Samanta Foks.

Profimedia

 
 
 

Muškarci su gubili glavu za Samantom Foks iako je njen ljubavni život bio nepoznanica. Pripisivali su joj razne afere, ali... Možete misliti koliko su muškarci bili razočarani kada su čuli da je žena njihovih (vlažnih) snova zaljubljena u – drugu ženu.

Pročitajte: Na vitku lepoticu ostalo je samo sećanje - Bridžet Fonda danas ima desetine kilograma viška

 

Samanta je sve vreme živela sa svojom menadžerkom Majrom Straton. Bile su u vezi 16 godina, sve do 2015, kada je Majra izgubila bitku sa kancerom. Pop zvezda je bila tužna i povukla se iz javnosti, da bi posle izvesnog vremena obelodanila da je pronašla novu ljubav.

 

Prošlog leta udala se za devet godina mlađu Lindu Olsen. Ona je Norvežanka, ima dvoje dece i nema veze sa svetom šou-biznisa. Iako je nekad krila privatni život, jasno je i zbog čega, Samanta danas rado priča o svemu i dodaje da nikad nije bila srećnija.

Lia Toby/Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia