Opaka bolest je Mini Lazarević srušila čitav svet: Isplakala sam se i onda pomislila na decu...

Opaka bolest je Mini Lazarević srušila čitav svet: Isplakala sam se i onda pomislila na decu...

Autor: | 25/06/2023

0

Zdravlje Mine Lazarević bilo je ugroženo

Mina Lazarević ima čime da se pohvali u životu. Nalazi se među najtraženijim glumicama, majka je troje dece, ali je i borac koji se hrabro uhvatio u koštac sa opakom bolešću. Mina je iz te borbe izašla kao pobednik, ali priznala je da joj nije bilo lako kada je dobila dijagnozu koja joj je prodrmala čitav svet.

Pozorište na Terazijama

 

Talentovana glumica iza sebe ima dva braka, a tokom drugog, nažalost, prolazila je kroz porodično nasilje. To je ostavilo velike posledice na nju i njeno zdravlje, i nakon određenog vremena dijagnostikovan joj je rak štitne žlezde. Mina je priznala da joj je telo dalo znakove da nešto nije u redu, ali ih je ignorisala.

Pročitajte: Stan prepun bolnih uspomena - Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)



- Znala sam da moram da idem na operaciju i da se nešto dešava. Tek kada je stigao histopatološki nalaz, morala sam da odem na još jednu operaciju, na totalno vađenje štitne žlezde, jer je nalaz bio maligni. Prvo je bilo, izdrži dok ti doktor čita nalaz, a onda odem u kola da se isplačem. Prvo pomislim na decu i šta mi je neraščišćeno u životu, šta moram da sredim papirološki... To je mehanizam koji ne možeš da zaustaviš - rekla je Mina svojevremeno u emisiji "Preživeli".

Instagram

 

Glumica je odlučila da neće odustati od sebe i svoje dece, i hrabro krenula u borbu za život.

Pročitajte: Bolno iskustvo glumice Mine Lazarević: Nakon pet godina bol je ista!



- Isplakala sam se i idemo dalje. Kad može to da se organizuje, koja je procedura. Mislim da je to moj način da ne dozvolim sebi tu vrstu pada. Od operacije, sve je bilo natečeno, moje glasnice su u haosu, ja ne mogu ni normalno da govorim, a ne da pevam. Oni mi kažu, vodićemo računa da rez bude što manji, ja im kažem, ma pustite rez, glasne žice mi čuvajte. Ja ništa nisam mogla da radim sa svojim glasom, nema volumena, nema boje... Nisam se predavala. Trajalo je više od godinu dana, a sada je bitno da je sve okej - zaključila je Mina Lazarević.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još