Vreme da i javnost sazna! Evo kakva je svekrva Indira Radić, snaja Ruskinja sve objavila na Instagramu FOTO

Vreme da i javnost sazna! Evo kakva je svekrva Indira Radić, snaja Ruskinja sve objavila na Instagramu FOTO

Autor: | 20/06/2023

1

Sin Indire Radić oženio Ruskinju, evo kako se slažu svekrva i snaja

Indira Radić retko daje intervjue, ali nije tajna da joj je sin Severin centar sveta, a jednom prilikom otkrila je da joj je ispunio najveću želju.

− Otkako se moj sin oženio i iz Moskve doveo snajku Elinu, ja sam dobila ćerku. Ceo život sam o tome maštala i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa sinom.

Nenad Borisavljević

 

I, zaista, kada Indira i Elina Radić stanu jedna pored druge, svako bi rekao da su majka i ćerka: iste su visine i građe, imaju slične crte lica, a ono zbog čega bi se svako ko ih ne poznaje zakleo da su u krvnom srodstvu je bujna kovrdžava kosa. Jedina razlika je u nijansi, odnosno Eleni je crnka, a Indira plavuša.

Pročitajte: Ovaj lepotan je sin Indire Radić - Ima neobično ime i oženjen je Ruskinjom FOTO

Primetno je i da neguju isti modni stil, a pošto se odlično slažu nije isključeno da zajedno idu u šoping, a možda i razmenjuju garderobu.

Instagram

 

Sin Indire Radić oženio se 2014, a tri godine kasnije on i Elina dobili su sina.

− Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu – poručila je tada Indira, ne krijući sreću.

Instagram

 

Svekrva i snaja prate se i na Instagramu, gde popularna pevačica često ispod fotografija ostavlja emotikone srca ili napiše neku pohvalnu reč.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Nenad Borisavljević