Šta li će tata reći na ovo? Ćerka Harisa Džinovića objavila fotografiju sa dečkom, da li je ovo ipak previše? FOTO

Šta li će tata reći na ovo? Ćerka Harisa Džinovića objavila fotografiju sa dečkom, da li je ovo ipak previše? FOTO

Autor: | 16/06/2023

0

Dečko Đine Džinović je neverovatan frajer

Đina Džinović već neko vreme zaljubljena je u izvesnog Andreja Blagojeva, o kome javnost ne zna mnogo toga. Ćerka Harisa i Meline Džinović očarana je svojim novim partnerom, te redovno deli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama. Sada je lepa influenserka okačila fotografiju koju su mnogi ocenili ne tako smernom.

Instagram

 

Đina je predstavila svog novog momka u januaru nizom fotografija na kojima su razmenjivali nežnosti. U najnovijoj objavi, Đina nosi prelepu usku belu haljinu, i ljubi se sa svojim izabranikom.

Pročitajte: Prsten posle šest meseci veze! Đina Džinović šokirala roditelje, novi dečko ne gubi vreme FOTO

 

Nema sumnje da postoje varnice među njima i da se ne plaše da celom svetu pokažu svoju ljubav. Iako su mnogi pomislili da je ovo previše riskantna, njih svakako baš briga šta iko misli kada je njima, očigledno, izuzetno lepo. Niko ne može da im ospori da su lep par, i da čine jedno drugo srećnim.

Instagram

 

O Andreju se malo toga zna, i kako mu je profil na društvenim mrežama zaključan imamo prilike da ga vidimo samo kod lepe Đine na profilu. Golupčići uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno, tako da im je sigurno izuzetno lepo poslednjih meseci.

Pročitajte: Stiže BEBA! Đina Džinović presrećna, sve objavila na Instagramu - Haris i Melina ne mogu da dođu sebi (FOTO)
 


Đina, čiji emotivni život intrigira javnost otkako je postala zvezda društvenih mreža, brzo je našla utehu posle raskida sa fudbalerom Andrejom Đurićem. Njegovo mesto zauzeo je Andrej sa drugačijim prezimenom, a ne tako davno šuškalo se da je bila u vezi sa reperom Vojažom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti