Miljama daleko od očiju javnosti: Sin Elene i Peđe Mijatovića slavi rođendan, Luka je glumac, didžej i frajer i po FOTO

Miljama daleko od očiju javnosti: Sin Elene i Peđe Mijatovića slavi rođendan, Luka je glumac, didžej i frajer i po FOTO

Autor: | 13/06/2023

0

Luka Mijatović je opasan frajer. Sin dizajnerke enterijera Elene Karaman i slavnog fudbalera Predraga Mijatovića živi u Americi, gde je završio studije glume i radi kao didžej. Danas slavi rođendan, što smo saznali zahvaljujući njegovoj mami koja je tim povodom objavila nekoliko fotografija na Instagramu.

Profimedia, Arhiva HELLO!

 
 

Pročitajte: Peđa Mijatović brutalno iskren - Brak sa Elenom bio je greška!

„Srećan rođendan mojoj najstarijoj bebi! Volim te! Moja prva i najveća ljubav“, napisala je pored dve slike, jednu iz njegovog detinjstva, drugu zajedničku, verovatno nedavno snimljenu. Otkrila je i kako zove najstarijeg sinaPiki Aus.

Instagram

Iako je dete poznatih roditelja, Luka je prilično povučen, miljama daleko od očiju javnosti. Ne možete mu ući u trag ni na društvenim mrežama, pošto profilu na Instagramu pristup imaju samo odabrani.

S obzirom na to da je lepotu nasledio od majke, a šarm od oca, nema sumnje da uživa veliku popularnost među pripadnicama nežnijeg pola.

Instagram

 

Pročitajte: Bili su najmoćniji par Beograda - Elena i Andrija Drašković ponovo zajedno

Luka Mijatović karijeru gradi daleko od domovine, tamo gde ga niko ne prepoznaje. Kao glumac, ostvario je nekoliko značajnih uloga, pre svega na njujorškoj pozorišnoj sceni. Svojevremeno je na pitanje da li su deca poznatih privilegovana ili im je nešto i uskraćeno odgovorio:

‒ U Americi vam niko ništa ne duguje, pogotovo ne u glumačkoj industriji. Tako da se, osim možda zdravstvenog osiguranja, privilegije ne dobijaju čisto zbog roditelja. A prezime Mijatović ovde ne mogu ni da izgovore. Tako je možda i bolje, jer privilegije ubijaju glad za uspehom.

Instagram

 

Kako je tada otkrio za Story, ponos je nasledio od oca, a hrabrost od majke. Sa bakom Vericom Rakočević razvio je poseban odnos. Podršku mu je oduvek pružala cela porodica.

‒ Ne mogu da opišem koliko sam zahvalan zbog podrške koju mi bukvalno svi u porodici pružaju. Nisam očekivao toliku pozitivnost i veru u moje odluke. Pogotovo u ovako rizičnoj karijeri, gde je konkurencija ogromna i gde često najtalentovaniji ne izbiju na površinu – istakao je Luka u intervjuu koji je dao pre desetak godina.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin