Da li vam je lepša od Rozge? Stjepan Hauser konačno pokazao devojku, ovo je tajanstvena Ukrajinka Marija FOTO

Da li vam je lepša od Rozge? Stjepan Hauser konačno pokazao devojku, ovo je tajanstvena Ukrajinka Marija FOTO

Autor: | 12/06/2023

0

Hrvatski violončelista Stjepan Hauser uspeo je ono što je malo kome u svetu klasične muzike pošlo od ruke – postao je superstar.

Njegovi nastupi širom planete rasprodati su mesecima unapred, a nećemo pogrešiti ako kažemo da publika podjednako uživa u muziciranju, koliko i u pogledu na zgodnog umetnika, rodom iz Pule.

Instagram

 

Tridesetšestogodišnji Stjepan važi za velikog zavodnika, ali osim veze sa Jelenom Rozgom, koja je trajala dve i po godine, do 2017, nijednu drugu izabranicu nije zvanično predstavio javnosti. Sve do sada.

Boško Karanović

 

Popularni muzičar trenutno boravi u „večnom gradu“, gde je održao koncert u Vatikanu, koji je prenosila i televizija „Rai 1“. Podršku mu je pružila nova devojka, crnokosa lepotica po imenu Marija, rodom iz Ukrajine, čiju Instagram-stranu posvećenu zdravom životu i lepoti prati više od trideset hiljada ljudi.

Instagram

 

Zaljubljeni par podelio je nekoliko romantičnih fotografija, nastalih nedaleko od Koloseuma, a brojni fanovi pozdravili su taj gest.

Pročitajte: Da li će sada konačno shvatiti koliko ga je volela, Jelena Rozga u suzama - Fališ ovom ludaku

Instagram

 

Instagram

 

Inače, Stjepan Hauser već godinama krije privatni život, a mediji iz regiona spajali su ga sa mnogim poznatim damama, kao što su pijanistkinja Lola Astanova, misica Stela Opančar, tuniska glumica Maja Talem...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin