Ovo je prvi muž Sanje Kužet: Brak trajao samo godinu dana, evo u kakvim su odnosima danas

Ovo je prvi muž Sanje Kužet: Brak trajao samo godinu dana, evo u kakvim su odnosima danas

Autor: | 13/06/2023

0

Prvi muž Sanje Kužet je on

Sanja Kužet uživa u braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju. Lepa voditeljka razdvojila je poslovni od privatnog života, tako da se ne eksponira sa partnerom, niti voli da priča o svojoj intimi. Nešto manje dobro čuvana "tajna" je njen prvi brak sa Zoranom Piperom, sa kojim takođe ima sina Andriju.

Boško Karanović

 

Sanja i Zoran venčali su se na glamuroznoj ceremoniji u jednom beogradskom hotelu, a kako pišu mediji, jedna od kuma bila je Lepa Brena.

Pročitajte: Ovako sigurno ne biste smeli da izađete na ulicu - Sanja Kužet na meti kritika zbog obuće, pogledajte šta joj je na nogama (FOTO)

Zoran je bio toliko zaljubljen u mladu voditeljku da ju je zaprosio samo nakon nekoliko meseci zabavljanja. Međutim, brak im je trajao samo godinu dana, ali Sanja je rekla da je sa bivšim suprugom u izuzetno dobrim odnosima.

ATA images

 

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je svojevremeno Sanja Kužet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još