Ma, ženo nisi realna! Olivera Jovićević u bikiniju zadala domaći zadatak, voditeljka izgledom raspametila sve FOTO

Ma, ženo nisi realna! Olivera Jovićević u bikiniju zadala domaći zadatak, voditeljka izgledom raspametila sve FOTO

Autor: | 09/06/2023

0

Olivera Jovićević u bikiniju raspametila sve

Novinarka Olivera Jovićević, jedno od zaštitnih lica Radio-televizije Srbije, posle 18 godina provedenih u medijskoj kući, odlučila je da karijeru nastavi na drugom mestu. U zvaničnom saopštenju koje je objavila prošle godine na svom Instagramu voditeljka je iznela razloge ovakve odluke.

Pročitajte: Neka druga žena - Olivera Jovićević prvi put u javnosti po odlasku s televizije, prekršila strogo pravilo pozorišta (foto)

Petar Đorđević

 

‒ Želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju „Upitnik“, koja je nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti - napisala je Olivera, te se zahvalila kolegama i svim saradnicima.

Pročitajte: Kraj! Olivera Jovićević posle 18 godina napustila RTS, sve iznela u javnost

Luka Šarac

 

Sa druge strane, njen privatni život nije nam dostupan na tacni, a kako možemo da vidimo na fotografijama sa društvenih mreža, često putuje i obilazi kako svetske metropole, tako i egzotične destinacije i to u društvu prijatelja ili prelepe ćerke Dunje koja je njen veliki ponos. 

Javnosti je posebno privukao pažnju snimak na kome Olivera u bikiniju skače u bazen kao pravi profesionalac, a njena vitka figura posebno je oduševila mnoge, koji nisu štedeli reči hvale, te je tako zadala zadatak mnogo mlađim koleginicama kada je izgled u pitanju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti