Jelena Rozga iskrena: Nemam gde da nađem momka

Jelena Rozga iskrena: Nemam gde da nađem momka

Autor: | 09/10/2020

0

Jelena Rozga - dečko i dalje ne postoji u njenom životu 

Pored uspešne muzičke karijere, Jelena Rozga ljubav smatra jednom od najbitnijih stvari u svom životu. Ipak, bilo je teških trenutaka, naročito nakon raskida sa Stjepanom Hauserom. Poznata hrvatska pevačica je dugo patila i nije ni razmišljala o tome da se ponovo prepusti nekome. O njenom ljubavnom životu nikada se nije mnogo znalo, jer je informacije davala dozirano, ne otkrivajući detalje. Ipak, odlučila je da prekine ćutanje i otkrije da li je i dalje solo ili ima nekoga pored sebe.

Pročitajte: Jelena Rozga je uvek savršena - Glamur i seksepil u perfektnoj kombinaciji (foto)


- Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali nažalost ništa se nije promenilo. Kako i da se promeni kada sam konstantno bila kod kuće. Društvene mreže i Tinder me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš naći pravog partnera - otkrila je Jelena u "DeToxic" emisiji.

Jelena Rozga dečka nema, ali je, nažalost, bila na meti progonitelja.

- Bila sam i na meti progonitelja i moram vam priznati da mi nije bilo baš svejedno. Uveče sam uvek imala nekog ko će mi praviti društvo dok šetam. Što se tiče poljubaca, nadam se da će ih biti uskoro jer se sada ne ljubim i ne grlim ni sa kim - zaključila je uvek dobro raspoložena Jelena Rozga.

Pročitajte: Jelena Rozga čeka pravog - Želim da mu budem njegova princeza i da me mazi i pazi (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) дана 28. Сеп 2020. у 11:27 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti