Ona je bila Čolina velika ljubav, posvetio joj je pesmu Noć mi te duguje: To je odnos koji i danas traje... FOTO

Ona je bila Čolina velika ljubav, posvetio joj je pesmu Noć mi te duguje: To je odnos koji i danas traje... FOTO

Autor: | 08/06/2023

0

Ljubav Zdravka Čolića bila je poznata glumica

Iako je pre nekoliko dana proslavio 72. rođendan, Zdravko Čolić i danas nosi epitet „večitog mladića“ za kojim žene još uzdišu. Malo koji muškarac na ovim prostorima može da kaže da je bio toliko voljen ‒ devojke su ga u stopu pratile, a pojedine su uspevale da nađu put do njegovog srca.

Matea Smolčić

 
 

Među njima je, kako tvrdi, bila i glumica Jasna Ornela Beri, koja je u podkastu „Konačno petak“ ispričala da su se njih dvoje jako mladi zaljubili u Sarajevu. “Deo mog srca uvek će biti rezervisan za njega,” poručila je.

‒ Ne mogu da kažem da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će uvek ostati svačiji i ničiji ‒ kaže nekadašnja ljubav Zdravka Čolića, koja se prisetila i njihovog ponovnog susreta posle dužeg vremena.

Pročitajte: Tajna čuvana 38 godina! Isplivali detalji veze Zdravka Čolića i Doris Dragović FOTO

‒ Prvi put posle rata sreli smo se u Beogradu. Bio je to vrlo dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinanta ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“, koju je sam napisao.

Pročitajte: Svi su mislili da je skrivena kamera - Ovako je Zdravko Čolić 1. maja oženio Aleksandru, mlada blistala na livadi FOTO

Indir Merdanović

 

Legendarni Čola se, kao što je poznato, pre dve decenije skrasio pored profesorke geografije Aleksandre, sa kojom je dobio dve ćerke, Laru i Unu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Kerekeš Keki

Pročitajte još