Petar Strugar pokazao NOVU DEVOJKU! Posle razvoda mir pronašao pored popularne glumice, KAKAV PAR! FOTO

Petar Strugar pokazao NOVU DEVOJKU! Posle razvoda mir pronašao pored popularne glumice, KAKAV PAR! FOTO

Autor: | 28/05/2023

0

Nova devojka Petra Strugara je naša poznata glumica

Popularni glumac Petar Strugar, razveo se od supruge Olje prošle godine. Olja i Petar su odlučili da se raziđu, ali su zbog svog naslednika Ive ostali u dobrim odnosima. Izgleda da je došlo vreme za novi početak i novu ljubav. Kako magazin Gloria prenosi, Strugar je uplovio u romansu sa koleginicom Ninom Nešković.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Petar Strugar - Kalina i ja se dugo poznajemo, od decembra se viđamo svakodnevno

Marko Vlaovic la cucaracha

 

Gledaoci su imali prilike da atraktivnu glumicu gledaju u serijama "Kalkanski krugovi", "Sinđelići", "Klan", "Državni službenik", a novopečeni par se zbližio tokom rada na predstavi "Naš razred", pa se tako nakon premijere odigrane u martu dodatno produbio odnos.

Luka Šarac

 

Osim toga, dokaz ljubavi smo nedavno videli i u Narodnom pozorištu, kada su glumci u bifeu teatra, Strugaru priredili rođendansko iznenađenje, a upravo Nina mu je prva čestitala, a onda su se pridružili i ostali glumci, među kojima i Jovana Stojiljković i Nataša Ninković. Svi uglas otpevali su mu i pesmicu, a bilo je i zakuske i slatkiša.

Pročitajte: Razveo se, ali je otac za primer - Ovako je Petar Strugar proveo vikend sa sinom Ivom FOTO

Instagram

 

Dok o ljubavnom životu glumca manje-više sve znamo, od dva propala braka, preko turbulentne veze sa pevačicom Milicom Todorović,  o Nininim ljubavima malo ko zna, osim da je do prošle godine bila u vezi sa Dankom Milinkovićem, zgodnim hirurgom koji zbog posla živi u Nemačkoj, pa je daljina uticala na to da se prijateljski rastanu. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još