Tajno skrovište na Mokroj gori: Zavirite u vikendicu Vuka Kostića, ovde su svraćale mnoge poznate dame FOTO

Tajno skrovište na Mokroj gori: Zavirite u vikendicu Vuka Kostića, ovde su svraćale mnoge poznate dame FOTO

Autor: | 25/05/2023

0

Vikendica Vuka Kostića tajna je oaza popularnog glumca

Bilo leto ili zima, ako nema poslovne obaveze Vuk Kostić se može sresti na Mokroj gori, gde uživa u svojoj vikendici.

‒ Ako prođe autoput do Užica, eto mene na Mokroj gori da živim i da odatle putujem na predstave u Beograd ‒ rekao je jednom prilikom glumac, koji je veliki zaljubljenik u netaknutu prirodu.

Instagram

 
 

Iako je njegov mali raj ušuškan daleko od civilizacije, Vuku Kostiću često navraćaju prijatelji, koje ugosti čašicom domaće rakije i nekim gurmanskim specijalitetom.

Ipak, najvernije društvo su mu psi, koji ga prate u lovu na divljač:

‒ Da, to su te njuške. Pravi prijatelji koji te nikad ne bi ogovarali, izdali, bili grubi prema tebi. Trčali bi za tobom na svojim malim nogama do kraja sveta, dali bi svoj mali život za tebe a da ne trepnu. Saradnici u najlepšem poglavlju našeg života ‒ poručio je uz jednu fotografiju na kojoj se vide njegovi četvoronožni prijatelji.

Pročitajte: Spreman sam da postanem otac - Zaljubljeni Vuk Kostić podelio novosti iz privatnog života, sve je uspeo da sakrije

Instagram

 

Osim kadrova iz serija i predstava koje radi, Vuk Kostić na Instagramu često objavljuje idilične prizore sa Mokre gore, a desi se i da pokaže jednostavno uređenu unutrašnjost kuće, koja je građena u planinskom stilu – u drvetu i sa spuštenim krovom, kako se sneg ne bi zadržavao.

Pročitajte: Upoznajte Nestora - Brat Vuka Kostića ne pojavljuje se u medijima, ima sasvim drugačije zanimanje i izgleda savršeno FOTO

Instagram

 
 

Instagram

 

Društvo mu uglavnom prave kolege iz Lovačkog saveza. Iko je iza njega dugogodišnja umetnička karijera, Vuku ne predstavlja problem da uzme u ruke sekiru ili neko drugo oruđe i sa komšijama obavi poslove kojih u seoskom domaćinstvu uvek ima na pretek.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović

Najnovije vesti