Da li vam je poznata pobednica Najslabije karike? Sličnost nije slučajna, evo s kim je u rodu FOTO

Da li vam je poznata pobednica Najslabije karike? Sličnost nije slučajna, evo s kim je u rodu FOTO

Autor: | 24/05/2023

0

Pobednica Najslabije karike je rođaka slavne sportistkinje

U najnovijoj epizodi kviza „Najslabija karika“ pobedu je odnela još jedna žena, Bojana Injac iz Beograda. Ona je nekoliko rundi zaredom bila statistički najjača karika, a u samom finalu, posle napete runde „penala“, pobedila je svog protivnika Nikolu i otišla kući sa 105.000 dinara.

Two Rivers

 

Bojana je mnogima delovala poznato, a iskusni ljubitelji kvizova sećaju je se iz njenih prethodnih učešća u sličnim formatima. Bojana je pre nekoliko godina sa saigračima pobedila i u kvizu „Potera“. Tragačica Milica Jokanović tada joj je rekla da je podseća na Zoranu Arunović, srpsku reprezentativku i svetsku prvakinju u streljaštvu, na šta je Bojana uz osmeh odgovorila da to nije slučajnost budući da su Zorana i ona u srodničkim odnosima.

Pročitajte: Srbija ga obožava - Niko ne zna da je žena Nenada Jezdića rođena sestra ovog slavnog sportiste FOTO

Jamie Squire/Getty Images

 

Kao i njena rođaka, i Bojana se niz godina bavila streljaštvom u disciplini vazdušnim malokalibarskim pištoljem, bila je deo reprezentacije i osvojila je brojne titule. Danas, njeno prisustvo u sportskom svetu ogleda se u suđenju utakmica u hokeju na ledu.

Pročitajte: Gledali ste je u Utisku nedelje, a niste znali da je ova ugledna doktorka rođena sestra Emine Jahović FOTO

Two Rivers

 

Pažnju gledalaca Bojana je privukla svojim veselim karakterom i duhovitim opaskama kojima je odgovarala na replike koje je na njen račun izgovarao voditelja kviza „Najslabija karika“ Nikola Kojo. Osim smislom za humor, simpatije ostalih učesnika i publike pored malih ekrana pobrala je i svestranim interesovanjima i širokim znanjem, te je uspešno stigla do pobede u još jednom kvizu. Sigurni smo da ćemo je tek viđati u televizijskim kvizovima.

Two Rivers

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Two Rivers

Pročitajte još