Besramno je varao ženu sa Milenom Ćeranić: Ovako danas izgleda košarkaš Vladimir Dašić, nekad veliki zavodnik FOTO

Besramno je varao ženu sa Milenom Ćeranić: Ovako danas izgleda košarkaš Vladimir Dašić, nekad veliki zavodnik FOTO

Autor: | 23/05/2023

0

Bivši dečko Milene Ćeranić bio je njena zabranjena ljubav

Iako je tokom košarkaške karijere ostvario brojne uspehe, igrajući za Budućnost, Real Madrid, Virtus, Olimpiju i druge klubove, ali i reprezentaciju Crne Gore, Vladimir Dašić je široj javnosti najpoznatiji po ljubavnoj vezi sa Milenom Ćeranić.

Instagram

 

U to vreme oštro su negirali da među njima postoje emocije, ali je pevačica nedavno priznala:

Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem? Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite kako biste mogli da ne pravite gluposti u svom životu i nastavite da idete dalje. U stvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog.

Mada nije navela o kome je reč, i Vladimirove reči poklapaju se sa Mileninim:

‒ Ko voli brak nek izvoli. Radije svoj potpis stavljam na sportske ugovore. Verujem u ljubav, ne u papir.

Pročitajte: Još te ima tu... 12 godina posle raskida Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović doneli odluku koja je sve iznenadila FOTO

Profimedia

 

Vladimir je rođen 1988. godine u Podgorici, tadašnjem Titogradu. Kada je 2011. otpočeo romansu sa Milenom, bio je u vezi sa dugogodišnjom devojkom Marijom, a budući da je ona tada bila trudna, ne čudi što su se svi tabloidi bavili relacijama u ljubavnom trouglu.

Pročitajte: Milena Ćeranić - Ja sam bolesni emotivac i zato sam takva kakva jesam

Privatna Arhiva

 

Turbulentni odnos je, sa prekidima, trajao do 2018. godine, kada se Vladimir vratio porodici. Sudeći po retkim intervjuima poznatog košarkaša, ćerka Laura je centar njegovog sveta.

Košarka mu je i dalje profesionalni izbor broj 1, od prošle godine je u dresu kluba iz Danilovgrada, a paralelno sa sportom u rodnom gradu bavi se i ugostiteljstvom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images